2777
2789
عنوان

امپولhcg🤔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 60 پست
عه واقعا؟کی زدین امپولو؟بعد پریودی؟کی باید زده بشه؟تو دوران پریودی نمیشه؟

نه 

هر دکتری با داروهای خاصی تجویزش میکنه. دوز و تاریخ و نکات بعدش همش بسته به نظر دکتر فرق داره 

تو رو خدا لایک نکن
اه برم دکتر بگم مینویسه؟چجوریه؟تاچند وقت بعدش باردارمیشم

من این ماه زدم نشد .. تازه اندومترم هم نازک کرد. 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه چی الکی هورمون زیادی وارد بدنت کنی؟ شاید مشکلی نداشته باشی برو خودت و همسرت آزمایش بده زودتر ...

اخه پنج شیش ماهه اقدامیم دیگه خیلی تحت فشارم جای خانواده هی میگن بچه بچه😣

اگه میخای راه میانبر بری ... خودت یه سونو روز 14 قاعدگی بده اونم واژینال .. و همسرت یه آزمایش اسپرم. ...

ب من گفتن روز ۱۳ سونو فولیکول برو

۱۴دیره دیگ 

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اندومتر چیه

ضخامت رحم فکرکنم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اخه پنج شیش ماهه اقدامیم دیگه خیلی تحت فشارم جای خانواده هی میگن بچه بچه😣

خب دوتایی برید آزمایش بدید

شاید مشکلی نداشته باشی. لزومی نداره چون چند ماهه باردار نشدی مشکل داشته باشی و با این کوفتا مشکلت حل شه

تو رو خدا لایک نکن
من این ماه زدم نشد .. تازه اندومترم هم نازک کرد. 

چندشد ؟؟

برامن ۱۰

زیاده یا کمه

چندشد ؟؟ برامن ۱۰ زیاده یا کمه

چندم پریودیت هست؟ 

من روز 27 پریود 3/8 هست 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60
بله رفت دکتر اورولوژی معاینش کرد یه سری دارو داد واین امپول بعد اینا هم ازمایش وسونو

حتما باید شوهرم بره؟چون بیشتریا مردااصلا نمیرن فقط خانوما میرن دکتر برای بارداری چیشد که همسرتون رفتن؟