2777
2789
عنوان

امپولhcg🤔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 60 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چندم پریودیت هست؟  من روز 27 پریود 3/8 هست

من نزدیک پریودم رفتم گفت ۱۰

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
من فقط دکترم گفت دهانه رحمت سه لایه هس عالیه همینو گفته پس. آره؟ 

چجوری فهمیده؟

سونو دادی؟

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
حتما باید شوهرم بره؟چون بیشتریا مردااصلا نمیرن فقط خانوما میرن دکتر برای بارداری چیشد که همسرتون رفت ...

شوهر من ازمایش اسپرم داد راحت

تازه ماه دوم اقدامم

من نزدیک پریودم رفتم گفت ۱۰

نه خوبه 

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60