2777
2789
عنوان

امپولhcg🤔😩

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 60 پست
من فقط دکترم گفت دهانه رحمت سه لایه هس عالیه همینو گفته پس. آره؟ 

نه این یه چیز دیگه س .. اونو نمیدونم یعنی چی.

عضو گروه مانکن های زیبا .. گروه بنفش ..وزش شروع 71.. تاریخ 1401/03/28... هدف اول 65... هدف دوم 60 ..هدف نهایی 55.... شروع رالی تابستان ... 1401/03/29...وزن اخر تابستان 60

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اها چون شوهرم از ازمایشو اینا خیلی میترسه حالش بدمیشه😥

ازمایش اسپرم دیگ ترس نداره

اب منی میریزه تو یه ظرف مخصوص همین

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
برو دکتر زنان بگو هم برا خودم هم همسرم آزمایش های لازم رو بنویس.. سونو آزمایش خون پاپ اسمیر و....

حتما باید بریم ازمایشارو؟خیلیاهمینطوری بچه دار میشن بایه امپول😥چون شوهرم ازازمایش میترسه حالش بدمیشه😖

حتما باید بریم ازمایشارو؟خیلیاهمینطوری بچه دار میشن بایه امپول😥چون شوهرم ازازمایش میترسه حالش بدمیش ...

خب اگه شما عجله داری برا بارداری که بهتره زودتر بفهمی مشکل از کی و کجاس

چه فایده بری آمپول بزنی اثر نکنه بعدش بری دنبال اینکه حالا مشکل چی هسسسس..

بعدشم دکتر که همین جوری نمی نویسه اینا رو.. یه شرح حالی آزمایشی سونویی انجام میده بالاخره بعد به این چیزا میرسه

تو رو خدا لایک نکن
اها .... بنظرتون امپول برم بزنم احتمال بارداری تاچند وقت بعدشه

اصلا سرخود اینکارو نکن

اول دکتر برو خودت

سونو فولیکول بده

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
اها..مرسی گل

چندسالته

چندماه اقدامی

18سالمه .....5،6ماهه

وای سنت کمه برا بچه دار شدن ک

گفتم ک پدرشوهرم حالش بده شوهرمم تنها فرزندشه هی میگه میخوام نوموببینم تحت فشارم😑😔

با این استرس و نگرانی مگه میشه راحت حامله شد؟؟؟

تو اصلا اسید فولیک خوردی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز