2777
2789

عاشق یکی شدم هفت سال ازش بزرگترم

من ۳۴

اون ۲۷

اصلا بهش نمیاد ۲۷ سالش باشه سی به بالا بش میاد

منم خودم بی بی  فیسم

اونم نمیدونست سن منو 

فک میکرد مثلا ۲۳ ۲۴باشم

صدبار گفت دروغ نگو  ۳۴ سالت نیست

اونم دوسم داره

حالا چیکاکنم😞

کسیو دیدین انقد  اختلاف داشته باشن  زندگی شون  چه  طوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دوس پسرت بچه نیست 27شده .خیلی ها هستن 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

پسرا تو ناخودآگاه شون اصلا دوست ندارن با دختر بزرگ‌تر ازدواج کنن ، یه جور حس شکست بهشون دست میده ، حتی اگه از تو خوشش بیاد هم حسرت میخوره کاش کوچیک تر بودی ازش ، بعد ها تو  زندگی هم با اولین مشکل ممکنه کل ازدواج با تو رو ببره زیر سوال چون قضیه ی مهمی یه سن ، این نظر من بود ،من نه شما رو میشناسم نه ایشون ،  ناامیدت نمیکنم پیامبر هم از زنش ۱۵ سال کوچیک تر بود .

زنداداش زن داییم 7 سال بزرگ بود دوتا بچه هم داشت بهترین عروسی رو هم براش گرفت خوشبخت باشین

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

باید ببینی برای خودت مهمه یا نه

اینک قیافت نمیزنه ک خب خیلی خوبه

ولی خب بالاخره اخلاقاتون معیاراتون همه اینا رو باید ببینی دیگه

فقط فهم و درک مهمه

ممکنه یا تو روحیت به یه ادم ۲۷ ساله بخوره یا اون روحیش به سن شما بخوره

و اینک ی موضوع دیگ ای هم ک هس اینک کلا خانوما زودتر پیر میشن..البته اگ ژن خوب نداشته باشی

برای همین تو پیری کسایی که همسنن هم خانومه خیلی پیرتر ب نظر میرسه..به اونجاها هم فکر کن اگه برات مهمه😁