2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید باهم درد و دل کنیم😔

183 بازدید | 15 پست

بچه ها من با یکی دوست بودم ۴ سال بعد یهویی  چند روز پیش دراومد گفت میخوام زن بگیرم تا سال دیگه  ولی تو بمون تا اون موقع  و حق نداری تو بری و با کسی دوست شی و با پسری حرف بزنی و این حرفا 

من واقعا گیجم بنظرتون این هدفش چیه  راست میگه میخواد زن بگیره یا دروغ یا کلا اگه میخواد زن بگیره چرا مونده و ب من گیر میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه از زن منظورش خودتی؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
چطور توروخدا یکم راهنماییم کن من ۲۲ سالمه ولی اندازه ۲ ساله ای حالیم نی

چطورنداره دخترمیخادبره زن بگیره ب توهم میگه وایسامن کامل برم سرزندگیم مطمین بشم زندگی دارم بعدتوروول کنم بری فقط میخادتاهمه چی خودش جوربشه بمونی که تنهانباشه بعدش ولت میکنه توزودتربهش بگوخدافظ 

چطورنداره دخترمیخادبره زن بگیره ب توهم میگه وایسامن کامل برم سرزندگیم مطمین بشم زندگی دارم بعدتوروول ...

بنظرت راست میگه میخواد زن بگیره اخه ۲۲ سالشه ولی تازه رفته سرکار ماهی ۸ حقوقشه ولی خونه و ماشین نداره بنظرت راست میگه یا دروغ

بنظرت راست میگه میخواد زن بگیره اخه ۲۲ سالشه ولی تازه رفته سرکار ماهی ۸ حقوقشه ولی خونه و ماشین ندار ...

راست بگه یانگه به حال توفرقی نداره توروول میکنع یه روزخودت بکش کنار 

خودت بری دردش کمتره بعداکمترناراحت میشی وقتی اون ولت کنه دیگ باخودت هم نمیتونی کناربیای 

راست بگه یانگه به حال توفرقی نداره توروول میکنع یه روزخودت بکش کنار  خودت بری دردش کمتره بعداک ...

اره راست میگی عزیزم 

یه بار هم قبلا ولم کرده رفته خیلی سخت بود