2777
2789

پیازا رو خلالی میکنم (زیاد باشن)

می‌چینم کف قابلمه مرغا رو میزارم روشم پیاز میریزم 

الو خورشتی و نمک و زعفرون و ی ته استکان آب جوش و آبلیمو بزار خوب بپزه آبش تموم بشه 

عاااااشقشم این مدلی ب نظرم عالیع

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک 🌹

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مرغ ترش معرکس فامیلای شوهرمیان میکن یاسوج درست کن فارغ ترش

تازه میگن فقط سوپ درس کن خانه

مرغ ترش

مرغاتوسرخ کن قشنگ

پیاز زیادریز کن  بازنده من رنده میکنم وروغن زردچوبه تفت بده

رب الو.رب انار.رب نارنج

بافقی الوواناررو پیازتفت بده تیره شدسرخ شدمرغاروبریز باشه لیوان آب سه ساعت بپزه وسسش ن رقیق ن غلیظ معرکس.سوپامم

پیاز ریزتفت بده توش نعنازیادبریز بعدش جوروو تفت بده جوپوست کنده رب زیادبزن قرمزش قشنگ هویج ریزمربی بریز تفت بده آب بریز سبزی سوپ.سیبزمینی ریز مربعی

بزاربپزه نعنازیادباشه

بعد وسط پخت زرشکبریز  مرغ ازقبیل پخته ریش کن بریز وسطای ابلیمووابغوره آبغوره بیشتر بزار۹ساعت بپزه 

یادمه نی نی سایت یکی گفتم درست کردمیگفت دارم میگفت عجب سوپیه

رنگ ولایتhaircolorist

من مرغ هام عالی میشه 

زمانی که مرغ میخرم و میشورمش بهش نمک میزنم یه کم از حد نرمال بیشتر یعنی هر تیکه مرغ رو آغشته به نمک می کنم بعد میزارم یک روز با همون نمک تو یخچال بمونه البته تو آبکش زیرش هم یه ظرف میزارم که خونابه مرغ بره بعد درمیارم دوباره کامل میشورم اینجوری بیشتر بوی بد مرغ می‌ره با همون نمک و خونابه ها ولی موقع پخت دیگه بهش نمک نمی زنم چون نمک به خوردش رفته یا میچشم اگه نمک خواست میزنم 

موقع درست کردن هم اول یه کم تو روغن تفت میدم زیاد نه در حدی که سفید بشه رب هم تو همون روغن تفت میدم هیچ ادویه ای هم نمی‌زنم آب زیاد هم نمی ریزم دو سه تا پیاز درسته هم میندازم توش و میپزه آخر پخت هم روش زعفرون میزنم خیلی ها از مرغم تعریف می کنن 😁😁😁البته هر کی هم درست می کنه با همین دستور می گه به خوبی مال تو نمیشه فکر کنم به دست هم هست 

از ادویه و پیاز داغ و سیر هم تو مرغ بدم میاد 

کلا بدم میاد مرغ یه بوی دیگه بده بوی مرغ رو با نمک بگیری طعم چیزای دیگه نمی‌ده 

من که دوست ندارم حتی مال رستوران رو چون پیاز داغ داره ولی باز هم سلیقه ایه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز