2789
عنوان

حاضر جوابی

213 بازدید | 25 پست

وقتی یکی رو بعد مدت ها میبینی و شروع میکنه به گفتن حرفای خاله زنکی و مثلا میگه الان دیگه موقع شوهرته و باید شوهر کنی و از این حرفا چی باید بهش گفت که دهنش بست 

والا همه که شوهری نیستن 

لطفا هر کی میدونه بگه چطور باید رفتار کرد ؟

از ادمایی که میخواستن بشریت رو نجات بدن رسیدم به آدمایی که نمیتونن خودشونو نجات بدن...

بگو تو که شوهر کردی کجارو گرفتی 😂🚶🏻‍♀️

خیلی حرفه که با تموم دلشکستگی هات بازم مهربون بمونی، دلت باید دریا باشه که هر بار بی معرفتی آدم‌ها رو توی خودش غرق کنه، خیلی وجود میخواد که با همه ی بی وجودی ها به روشون لبخند بزنی! ولی خواهشا عوض نشو و همین بمون! تو خوب بمون، چون با وجودت دنیا قشنگ تره، باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بگو نه شوهر چیه  زندگی شما رو دیدم عبرت شد واسم 😐🙄🤚🤣🤣🤣🤣😎

😂👌

از ادمایی که میخواستن بشریت رو نجات بدن رسیدم به آدمایی که نمیتونن خودشونو نجات بدن...

بگو انشالله به وقتش  چه لزومی داره بی ادبی و حاضر جوابی بکنیم

چون بعضیا ببخشید خررررر تشریف دارن.حتما باید تودهنی بخورن تا بشینن سرجاشون

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗

بگو همه مثل هم نیستن ک شما دوسداشتی شوهر کردی خداروشکر،من نمیدونم چرا تا مجردی میگن چرا شوهر نمیکنی شوهر میکنی میگن چرا بچه نمیاری بچه میاری میگن تنهاست یکی دگ بیار اه مردم چقد فضولن

من راجب هررررموضوعی با ادب و احترام جواب دادم بقیه بیشتر پررو شدن. الان ک رک و صریح جواب میدم لال میشن دیگ و حساب کاردستشون میاد

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
چون بعضیا ببخشید خررررر تشریف دارن.حتما باید تودهنی بخورن تا بشینن سرجاشون

نمیشینن ک سرجاشون،الان من شوهر دارم هی میگن مامان نشدی اه من برای خودم دارم زندگی میکنم چرا سرک میکشن تو زندگیم