2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
بگو همه مثل هم نیستن ک شما دوسداشتی شوهر کردی خداروشکر،من نمیدونم چرا تا مجردی میگن چرا شوهر نمیکنی ...

بعضی ها انگار رشته مقعد شناسی خوندن همیشه سرشون تو .. دیگرانه 

از ادمایی که میخواستن بشریت رو نجات بدن رسیدم به آدمایی که نمیتونن خودشونو نجات بدن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی ها انگار رشته مقعد شناسی خوندن همیشه سرشون تو .. دیگرانه 

وای نمیفهمن ک دیدی تا میای جوابشونو میدی قیافشونو یجور میکنن ک قشنگ مشخصه انتظار دارن لال باشی اونا هرچی میخوان بگن هوووووف

نمیشینن ک سرجاشون،الان من شوهر دارم هی میگن مامان نشدی اه من برای خودم دارم زندگی میکنم چرا سرک میکش ...

منم برا خودم زندگی میکنم ولی ول کن نیستن هررررسری منو میبینن ی بهونه برا تیکع انداختن و خورد کردنه اعصابم دارن. میخام دیگ هااااررررباشم ازین ب بعد .هرچی احترام گذاشتم بیشعورترشدن

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
اره باید مثل خودشون رفتار کنی وگرنه فایده ای ندارهه

دقیقااااااااااا. حتی تصمیم گرفتم ارتباطمو با خیلیا قطع کنم

منم برا خودم زندگی میکنم ولی ول کن نیستن هررررسری منو میبینن ی بهونه برا تیکع انداختن و خورد کردنه ا ...

من جواب میدم همیشه اما یسریارو دوسدارم خفه کنم،یه سریا حرفشونو میزنن فضولیاشونو میکنن تا میای تگری بزنی بهشون قیافشونو مچاله میکنن ک تو حرف نزنی وای دوسدارم خرخرشونو بجوام

من جواب میدم همیشه اما یسریارو دوسدارم خفه کنم،یه سریا حرفشونو میزنن فضولیاشونو میکنن تا میای تگری ب ...

بجو تا میتونی بجو تا حرصت خالی شه🤟👏😂

قطع ارتباط خیلی خوبه با کسایی که وقت و ذهنت رو درگیر میکنن هر چی مثل ادم رفتار میکنی بیشتر میزنن به اوسکولی خودشون والا 

کسایی که حال آدمو بدتر میکنن باید از زندگیت پرت کرد بیرون حالا از هرکسی که میخواد باشه 

از ادمایی که میخواستن بشریت رو نجات بدن رسیدم به آدمایی که نمیتونن خودشونو نجات بدن...