2777
2789
عنوان

همکلاسیم امروز واقعا عصبیم کرد

228 بازدید | 12 پست

همکلاسی کلاس زبانم یع پسره من موقع خوند از روی ردینگ هول میشم یکم چون تند میخوتم این هی وسط خوندن من میپره اشکال میگیره که چرا کاما رو رعایت نمیکنی نقطه رو رعایت نمیکنی میخواستم بگم خود استاد اشکالا منو میگیره لازم نیست دخالت کنی اخع هم بیشتر استرسیم میکنه هم کلا رشتع کلام از دستم میره نمیدونم من خیلی حساسم یا واقعا حق دارم؟

حق داری

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو شما دبیر زبان هستید؟ اگر بله کارتونو بدین بخوام کلاس شما شرکت کنم و دیگه اینجا نیام حتما خودم تماس میگیرم فعلا از تدریس استاد فعلیم راضی هستم.

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
بگو شما دبیر زبان هستید؟ اگر بله کارتونو بدین بخوام کلاس شما شرکت کنم و دیگه اینجا نیام حتما خودم تم ...

بهش گفتم تو که خوب اینا رو میدونی دیگه چیکار من داری گفت اینجوری نمیفهمیم چی میگی خوب گفتم داری از روش میخونی خودت بفهم

بهش گفتم تو که خوب اینا رو میدونی دیگه چیکار من داری گفت اینجوری نمیفهمیم چی میگی خوب گفتم داری از ر ...

بگو من اومدم کلاس چیزی که بلد نیستم یادبگیرم قرار نیست از قبل بلد باشم اگر علمشو داشتم دیوانه نبودم پاشم بیام کلاس وقتمو تلف کنم مثل بعضیا وقتمو هدر نمیدم

شما اگه بیشتر بلدی و سطحت از من بالاتره بهتره با هم سطح خودتون همکلاسی بشید.

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫