2821
2789
عنوان

زشتی

704 بازدید | 56 پست

الان یه بحثی با شوهرم داشتیم بهم گفت بد قیافه

قبلا هم تقریبا همینجوری بهم گفته اما بعدش که گفتم ناراحت شدم، گفته شوخی کردم

اصلا تعریف کردن بلد نیست حتی زمانی که حسابی به خودم برسم و خوشگل مشکل کنم تعریف نمی‌کنه اما همیشه بدمو میگه

قبول دارم یه هفته پریودم به خودم نرسیدم اما امروز وسط بحث بهم گفت بدقیافه بدجوری دلمو شکوند

الان نمی‌دونم چطور باهاش رفتار کنم؟ تا شب چیکار کنم؟ الان که از خواب بیدار شه بره سرکار چه رفتاری نشون بدم؟

اعتماد به نفسم به کل نابود شده کنارش😭😭

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

بگو سلیقه توعم

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی خونسرد واستا جلوش بهش بگو   یه چهل پنجاه میلیون پول حداقل بهم بده میکوبم از نو میسازم به دلبخواه خودت یه ده بیست میلیون دیگه هم بده لوازم آرایش اصل و مراقبت پوست و مو بخرم 

دیگه غلط بکنه بگه قیافت بده 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

عزیزم... اینطور اقایون هرچقدرم که ما خانوما اعتماد به نفس داشته باشیم ادمو نابود میکنن، به نظرم سکوت کن دربرابرش، هیچی باهاش نگو، کاراتو بکن، کاراشو بکن، ازچیزی کم نذار ، ولی باهاش حرف نزن..