2821
2789
عنوان

زشتی

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 56 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون شب که منو دیدی  گوه خوردی پسندیدی  اینو با ریتم بخون براش.

😂😂😂من با ریتم خوندمش

در من چه میگذرد؟ آنگاه که جهان در گذر است...!🧡،من یه پشت  کنکوری  ام ،که عاشق حال و هوای صمیمی نی نی سایتم 🙄🥰،تا حالا سه بار تعلیق شدم😐😂😂⁦🤷🏼‍♀️⁩،ولی این بار تمام سعیمو میکنم تا کاربر مفیدی باشم😐🤗

اولا به خودت برس و اعتماد بنفس داشته باش،ثانیا بجا اینکه دلت بشکنه تمام عیب و ایراداشو میشمردی براش تا حالش جا بیاد ،اشتباه یه بار میشه اگه تکرار میکنه توهم مثل خوش اعتماد به نفسشو داغون کن حالش جا بیاد

بیرون و تو فیلم و اینا کلی زن خوشگل میبینن  باید یادآوری کنیم بهشون ما هم اگه بریم عمل کنیم و ...

کیه که بفهمه؟

هزار بار براش با ف.یل.تر عکس فرستادم و کللللی تغییر کردم اما مگه می‌فهمه؟

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺
کیه که بفهمه؟ هزار بار براش با ف.یل.تر عکس فرستادم و کللللی تغییر کردم اما مگه می‌فهمه؟

خب پس فقط یه راه میمونه پول بگیریم خرج کنیم تا بفهمن 😁 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
گاو گاو دیگه .....شعورش دیگه همین ..... توهم بگو اشتباه کردم زن گاو شدم اگه گفت منظورت چیه بگو شعور ...

عالی😌🤏🏻😂

اینجور وقتا باید بگی کاش توام نصف جذابیت منو داشتی 😐😐😐 نگی پول بده عمل کنم چون یعنی قبول کردی زش ...

اوا راست میگیا🤭😂

اولا به خودت برس و اعتماد بنفس داشته باش،ثانیا بجا اینکه دلت بشکنه تمام عیب و ایراداشو میشمردی براش ...

آخه منم تقریبا مثل خودش رفتار می‌کنم🤭

وقتی دلمو می‌شکونه منم دست می‌زارم رو نقطه ضعفش😌