2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلیل اینکه بدم میاد مهمه

اگه در حقم بدی کرده حذفش میکنم دیگه برام مهم نیست که بخوام واکنشی نشون بدم

اگه بی دلیل زدم میاد شاید بخاطر انرژی منفی که بهم میده که زیاد برام مهم نیست چون باهیچکس اونقد صمیمی نیستم که بخوام بهش نشون بدم بدم میاد ازش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

با همه تقریبا خوب رفتار میکنم 

یعنی نمیتونم بد رفتاری کنم بلد نیستم واقعا 

از طرفی هم دلم نمیخواد کسی از دستم ناراحت بشه حتی اگر ازش بدم بیاد

کاربر قدیمی / چگونه خودت را ساختی   زخم به زخم !...

من از یکی که بدم بیاد محلش نمیزارم کلا بود نبودش مهم نیست هیچیش مهم نیست برام 

با همین رفتار هم میفهمم که طرف از من بدش میاد 

🐣ی افسانه هست که میـگه:شاید عشق همون حسیـه که قـ♥لبهاتونو با هم عوض میکنید، بیقرار میشین برای همینه که بدون هم حس بدی دارین چون بدن میخواد قـ❤لب اصلیش کنارش باشه...به نظرم این قشنگترین تعریفِ عشقه🐣دوسـℒℴνℯـت دارمـــــ🐣دوریم از هم ولی من چطوری میفهمم تو دلت چی میگذره انگار ی طناب از قـ❤لبت به قـ❤لبم وصله...دوسش دارم میدونی چرا؟ چون وقتی ناراحتش میکنم،خودم بیشتر ناراحت میشم،وقتی ازش دور میشم خودم بیشتر احساس تنهایی میکنم.وقتی دلتنگشم دنیای خودم تاریکتر میشه نمیدونم چجوری امد وسط زندگیم،اما شد،تموم وجودِ من❤🐣 دوست داشتن اینکه وقتی میدونه رو چیزی حساسی یا از کاری بدت میاد حواسش هست که ناراحتت نکنه...🐣goftino.com/c/EcZL9x