2777
2789

بهتره با یه وکیل مشورت کنی 

من شنیدم مرد میتونه جلو کار کردن زنشو بگیره ، حالا زنش هر شغلی که داشته باشه 

یکی از اقوام ما پرستار بود ، میخواست طلاق بگیره ، مهریه شو گذاشته بود اجرا ( شوهره گفت مهریه ات و میدم ولی نمیذارم دیگه بیمارستان بری ، باید بشینی تو خونه و کلفتی کنی ) 

وکیلش بهش گفت ، مهریه ات و ببخش جدا شو ، شوهرت میتونه نذاره بری سر کار 

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
خب پس خداروشکر ولی در کل من اگه معلمی قبول شم میزارم و میرم اصلا دارم میخونم که از دست اون خلاص شم

پست بالایی رو بخون 👆 

اگه میخوای جدا شی قبل معلمی جدا شو

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پست بالایی رو بخون 👆  اگه میخوای جدا شی قبل معلمی جدا شو

ای وای خب اگه شوهرم بتونه طلاقم نمیده ک

راستش الانم طلاق نمیده میگه مهریتو قسطی میکنم و میدم ولی به حدی عذابت میدم که نگو

الانم هی برای خواب میاد خونه و من تو شهر غریب از صبح تا شب تنهام و اجازه بیرون رفتنم ندارم و هیچ پولی هم بهم نمیده و چیزی برام نمیخره

در کل یه سگه هاره

ای وای خب اگه شوهرم بتونه طلاقم نمیده ک راستش الانم طلاق نمیده میگه مهریتو قسطی میکنم و میدم ولی به ...

اگه میتونی با یه وکیل مشوت کن ، ازش بپرس 

فکر کنم یه راهی هم برای جدایی باشه ، اینکه زن ۳ یا ۴ سال جدا از شوهرش زندگی کرده باشه و رابطه ای هم نداشته باشن 

الان دوستم ۳ ساله از شوهرش جدا زندگی میکنه ، میگه سال دیگه میتونم طلاق بگیرم 

اینو دقیق نمیدونم میشه یا نه از وکیل بپرس

یه راه دیگه برای طلاق زن هست ، اینکه زن بگه از شوهرم کراهت دارم ، فکر کنم اسمش طلاق خلع هست ، که مهریه ات و باید ببخشی و یه خسارتی به شوهرت بدی

چشم حتما میپرسم  میشه اگه دوستتو دیدی راجبش بیشتر بدونی و به منم بگی چون خیلی نیاز دارم

من و دوستم صمیمی هستیم ، خواهرش وکیله اون به دوستم گفته ۳_۴ سال بعد میتونی طلاقتو بگیری که سال دیگه فکر کنم ۳ سال یا ۴ سال میشه 

البته خواهر دوستم وکیل به درد بخوری نیست ، با وکیل خوب مشورت کن 

اگه واقعا شوهرت بده ، جمع کن برو پیش خانواده ات

من و دوستم صمیمی هستیم ، خواهرش وکیله اون به دوستم گفته ۳_۴ سال بعد میتونی طلاقتو بگیری که سال دیگه ...

حتما میرم عزیزم

اگه تاپیک هامو بخونی میفهمی چی میکشم از دست این مرد

من دیگ بریدم فک کن شش ماه نبست عروسی کردم اندازه شش سال عذابم داده