2821
2789
عنوان

گلودرد بیاین😭

294 بازدید | 28 پست

دیروز رفتم حموم بعدش با همون موهای خیس خوابیدم جلو کولر 

دیشب یکم گلودرد داشتم ولی الان دارم میمیرم‌ از گلودرد 

چیکار کنم؟

اموکسی .سرما خوردگی و انتی هیستامین خوردم اب نمکم قرقره کردم....دیگه چیکار کنم؟

از شدت گلو درد بیدار شدم🥲🥲🥲

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه با موی خیس جلو کولر نخواب🤓 دم کرده و جوشونده زیاد بخور

دیگه من غلط بکنم اصن برم حموم😭

چی مثلا

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

آب گرم و آبلیمو بخور

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

سرخود انتی بیوتیک نخور🤦🏽‍♀️

چای دارچین یا زنجبیل یا آویشن با نبات درست کن بخور

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من برا گلوم دمنوش اویشن میخوردم

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡

آبجوش یا چای و نوشیدنی های گرم بخور آروم‌تر می‌شی

فکرکنم سینوسات اوت کردن برو دکتر گاهی آموکسی‌سیلین برای بزرگسالانی که زیاد توردن جواب نمی‌ده 

البته همینم شاید رو شما جواب بده و زوده

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفته‌ای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن‌ها، مخلوط زبان‌ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/

قرص سفکسیم حتما بخور ضرر هم نداره نترس طبق دستور مصرف کن

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............
اویشن بخور.و حتما پنیرک بگیر بخور از عطاری .گلو درد و سریع خوب میکنه

دارم فک کنم

ممنون😭

2824
2823
2791
2779
2792