2777
2789
عنوان

گلودرد بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرخود انتی بیوتیک نخور🤦🏽‍♀️ چای دارچین یا زنجبیل یا آویشن با نبات درست کن بخور

انقدر حالم بده نمیدونم چیکار کنم نمیشه حرف زد اصن

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
اب جوش با نبات خیلی خوبه نباتشو یکم زیاد بریز  تا شب چندتا استکان بخور بهتر میشی

جدی؟ ممنونن

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°

خب یکی از اینا کامنتایی که دوستان گذاشتن امتحان کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
آبجوش یا چای و نوشیدنی های گرم بخور آروم‌تر می‌شی فکرکنم سینوسات اوت کردن برو دکتر گاهی آموکسی‌سیلی ...

اموکسی نخورم؟

چی بخرم؟

ببین اصلا چرا انقدر خودتو زجر میدی برو دکتر یه سرم میزنه شارژ میشی گلوت هم خوب میشه اینجوری خیلی ازیت میشی

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

گلودرد یاری که یکسال است با من است🤣

عسلِ طبیعی بخور 

دم‌کرده‌ی بنفشه و ختمی هم خوبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
اموکسی نخورم؟ چی بخرم؟

ببین یک فوق تخصصِ عفونی چندروز پیش میگفت تو این فصل سعی کنید اصلا آنتی بیوتیک نخورید،اتفاقا بدن رو ضعیف میکنه در مقابل خیلی از ویروس‌ها

با چیزای طبیعی سعی کن خوب بشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
ببین اصلا چرا انقدر خودتو زجر میدی برو دکتر یه سرم میزنه شارژ میشی گلوت هم خوب میشه اینجوری خیلی ازی ...

درمونگاه نزدیکمون همه تازه دکترن 

مریضه میگه اون ثبت میکنه😷

دکترای دیگم الان نیستن

درمونگاه نزدیکمون همه تازه دکترن  مریضه میگه اون ثبت میکنه😷 دکترای دیگم الان نیستن

😂 ماشین نداری اگه داری یه جا دیگه پیدا کن

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............