2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس سرماخورده دخترم

662 بازدید | 57 پست

سلام اجی ها بخدا خسته شدم از بس که سرما خورده از عید تا الان ۱۰بار دکتر بردم همش دارو به دستم باز از امروز صبح یکم سرفه میزنه و تب داره تبشم تا ۳۸میره باز میاد پایین چیکار کنم خدایا😭😭😭😭

زیاد لباس تنش میکنی؟؟؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندسالشه؟تو محیط الوده میبریش؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
۸ماهشه ن بابا من جایی نمی‌برم یا خونه خودمم یا خونه مامانم همین

ببرش دکتر،دکتر دخترم بهم قطره پروبیوتیک داده بود میگفت هم سیستم ایمنی بدنشو تقویت میکنه هم واسه یبوستش خوبه

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
از دندوناش نیست به نظر تون آخه از بالا داره دندون در میاره۸ماهشه

اره الان بخاطر دندون هست .

دستاشو بشور نزار وقتی دستش کثیفه تو دهنش بکنه.

درضم ما یه چی میگیم وقتی بچه تو گلوش گیر میکنه میگیم تول شده.

یکی که بلده این قدیمی ها معمولا ببر نگاه کنه.

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89