2777
2789
عنوان

چرا هیچ مردی توی زندگیم نیست!!!

280 بازدید | 23 پست

من سالهای زیادی هست تنهام در استانه ۳۰سالگی هستم شاغلم و درس خوندم. خواستگارم زیاد داشتم یا اونا منو نخواستن یا به دل من نبودن

اخیرا خیلی احساس تنهایی میکنم پدرم رفته ازدواج کرده و بقیه خواهر برادرام متاهلن من هیچکسی رو ندارم زن بابامم خوب نیست

سعی کردم معیارای ازدواجم رو اسونتر بگیرم بلکه از تنهایی دربیام به اخرین خواستگارم راضی شدم اونم جوابش مثبت بود راستش ازش خوشم میومد با اینکه سطح معمولی بود منتها به مادرش گفتم بهتره چند جلسه مثلا ۳ماه ۶ماه رفت امد خانوادگی کنیم تا همدیگه رو بیشتر بشناسیم اما مادرش چشاش گرد شد گفت مگر بیکاریم ۶ماه ما رو بدوونی و پا شد رفت! 

من همه خواستگارای قبلیم پرستیژ اجتماعی بالایی داشتن ردشون میکردم حالا به این راضی شدم اونا عقب کشیدن مگر خواسته زیادی داشتم!

خب من که توقعم اوردم پایین واقعا هم هیچ شرط سختی برای ازدواج نمیزارم از زندگی کنار زن بابام بیزارم چکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با یکی دوس شو

یا حتما نباید ازدواج کنی ک سعی کن همینطور شاد باشی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
از کجا باید دوست پسر پیدا کنم بلد نیستم؟

رو یکی کراش بزن و تبدیلش کن ب شوهر😶😅ا

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡