2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو ی تاپیکی‌امروز  با توجه ب تاریخ تولدم میشد یه دکتر گفت بیا خونمون بعد تاریخ تولد  شوهرم شد دختر همسایه گفته دوسم داره 😐🤣🤣🤣 گفتم دختر همسایه غلط کرد با تو 😂😂

و خدایی که به شدت کافیست ...
تو ی تاپیکی‌امروز  با توجه ب تاریخ تولدم یه دکتر گفت بیا خونمون بعد شوهرم شد دختر همسایه گفته د ...

واییییی عععرررر😂😂😂😂

یه بار برا من شد بقال سر کوچه میگه بیا پشت درخت 

یکی دیگ هم سازنده طلسم ها 😎😂😂

واییییی عععرررر😂😂😂😂 یه بار برا من شد بقال سر کوچه میگه بیا پشت درخت  یکی دیگ هم سازنده طل ...

کلک چیکارت داشت ها 🤣🤣اعتراف کن 😂😂من اونو شدم یه دکتر گفت بیا خونمون بعدیم شدم نابودگر ارزوها🤣🤣وای الانم ب شوهرم میگم شدم زیبای حسود میگه خو حسودی دیگه وقتی دختر همسایه گفت دوسم داره تو حرصت در اومد 😐🤣🤣

و خدایی که به شدت کافیست ...
کلک چیکارت داشت ها 🤣🤣اعتراف کن 😂😂من اونو شدم یه دکتر گفت بیا خونمون بعدیم شدم نابودگر ارزوها🤣🤣

من اون قبلیی ک سرشب گذاشته بودن رو شده بودم ناظم مدرسه دست کرد تو دماغم😂

خدایا هوامو داشته باش