سه ساله عروسی کردم...دخترم ۶ ماهشه..از روزی که عروسی کردم اومدم خونه خودم درگیر کنکور و درس بودم..همش استرس و فشار و مطالعه سرسخت..وقت هیچ کاری نداشتم ..مث تازه عروسای دیگه خوش نگذروندم و هیچی از اول زندگیم نفهمیدم...وقتی که کنکور قبول شدم بچه دار شدم..الان دخترم ۶ ماهشه و من دانشجوی مامایی ام...واقعا درسامون سخت و سنگینن....بچه داری هم سخته خیلی سخت...در واقع هیچی از شیرینیای بچمم نمیفهمم💔انقد طول روز بدو بدو کارامو انجام میدم و بچه داری میکنم و با زور درس میخونم دیگه خودمو گم کردم گیج شدم...خیلی خسته ام خییییلی 😢(صرفا جهت درد دل)
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تا ازدواج کردم دکترا قبول شدم، وسط پایان نامه بچه دار شدم. بچه داری ،شوهر داری ،دانشگاه راه دور، پایان نامه، مقاله ، اوووف یه وقتهایی حس میکنم نابودم از خستگی
عزیزدلممم برنامه بریز زود پاشو چند وقت دیگم خواب بچه تنظیم میشه راحتری :)))چندسالته
۲۷ سالمه..یه لیسانس دارم اما دوباره کنکور دادم قبول شدم
خداروشکر دوتا اتفاق مثبت تو زندگیت بوده یکی قبول شدنت تو رشته مامایی کع موفقیت بزرگیه یکی هم به دنیا اومدن دختر نازت که فکر میکنم بهترین اتفاق بوده باشه سختی داره اما روزای سخت تموم میشن خداروشکر کن که دوتا اتفاق مثبت داشتی تو زندگیت
مامانم هست ولی اونم فقط موقعی میتونه بیاد که بخوام برم سر کلاس ..میاد پیش بچم...یه کوچولو فاصله داریم
خداروشکر دوتا اتفاق مثبت تو زندگیت بوده یکی قبول شدنت تو رشته مامایی کع موفقیت بزرگیه یک ...
مرسی از انرژی خوبی که دادی😢
تا ازدواج کردم دکترا قبول شدم، وسط پایان نامه بچه دار شدم. بچه داری ،شوهر داری ،دانشگاه راه دور، پای ...
خیلی سختهواقعا درکت میکنم...یعنی این روزام تموم میشن بالاخره؟😢
خودم خواستم...کلم داغ بود خواستم با یه دست چنتا هندونه بردارم
بله عزیزم میدونم خسته ای اما داستان زندگیم بگم قدر خودت و دخترت و شغلی که در آینده خاهی داشت رو میدونی حیف که الان وقت ندارم برات بنویسم اما بگم که خداروشمر کن که نتایج زحماتت رو دیدی و رفتی رشته مورد علاقه خوبی زندگیت این هست ان شاالله زمانی که فارغ تحصیل میشی که دخترت از اب گل دراومده و شما راحت شاغل میشی بنظرم این دوتا اتفاق خیلی خوبیه