2821
2789
عنوان

جهیزیه +++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8204 بازدید | 107 پست

اسی شما فقط همین ظرف و ظروف به عنوان جهیزیه میخرید؟ بقیه وسایل با داماد هست؟ مثلا وسیله برقی کاملا چیزهای سنگین ، سرویس خواب، یخچال، تلویزیون و....

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارم یه دست هم ازین بگیرم دیجی کالا داره ولی مامانم میگه بستشونه 😶

راست میگه عزیزم،کافیه،ماشاالله خوب خریدین براش،الهی چشم بددورباشه ازتون.راستی عزیزم من همسرم میخوادبره توشغل آهن فروشی میشه ازهمسرتون بپرسین خوبه یانه؟چون برای ماریسک بزرگیه

اسی شما فقط همین ظرف و ظروف به عنوان جهیزیه میخرید؟ بقیه وسایل با داماد هست؟ مثلا وسیله برقی کاملا چ ...

مال ما جدیدا اینطوری شده که وسایل برقی بزرگا و فرش با داماده ،ولی خودمن که ۸ سال پیش عروس شدم همش با خودم بود ، الان یخچال ،ظرفشویی لباسشویی، تلوزیون و فرش با دامادمونه، ولی خب اصلا سختگیری روش نیست هرچی دوست داشته باشه میخره ،ولی مال خودم بابام همچی رو الجی و مارک خوب خریده بود

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
مال ما جدیدا اینطوری شده که وسایل برقی بزرگا و فرش با داماده ،ولی خودمن که ۸ سال پیش عروس شدم همش با ...

اها اینجوری بهتره همش که نباید فشار روی خانواده دختر باشه.. زندگی مشترکه آقایون هم باید یه دست و پایی بزنن.. مبارک باشه انشاالله خوشبخت باشن... وسیله هاش هم خیلی قشنگ بودن خیلی خوش سلیقه ای انشاالله به خوشی استفاده کنه...😄❤

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕
راست میگه عزیزم،کافیه،ماشاالله خوب خریدین براش،الهی چشم بددورباشه ازتون.راستی عزیزم من همسرم میخوادب ...

راستش اهن فروشی برای شوهرمن یه شغل موروثیه یعنی از بچگی کنار پدرش کار کرده ،ولی اینو میدونم که اگه یکدفعه میخاید وارد این شغل بشید بهتره اول شوهرت یمدت تو بازار اهن بره کار کنه حالا یا پشت جرثقیل بشینه یا باربری کنه یا حسابداری یا هرچی ،ولی بره و چم وخم کار رو یاد بگیره برای شروع هم حتما از ضایعات و اهن های سبک شروع به کار کنه خیلی راحت تره

اها اینجوری بهتره همش که نباید فشار روی خانواده دختر باشه.. زندگی مشترکه آقایون هم باید یه دست و پای ...

اره خب الان بهتره گرونی یکم تاثیر مثبت داشته رو طایفه ی ما😂،ممنون ❤

راستش اهن فروشی برای شوهرمن یه شغل موروثیه یعنی از بچگی کنار پدرش کار کرده ،ولی اینو میدونم که اگه ی ...

یکماهه داره میره،شوهرمن بشدت آدم معتقدیه،واگه هرچی بلدباشه بخدابدون کم و کاست راهنمایی میکنه،ولی متاسفانه پیش چندنفررفت که راهنماییش کنن اصلاکمکش نمیکنن

یکماهه داره میره،شوهرمن بشدت آدم معتقدیه،واگه هرچی بلدباشه بخدابدون کم و کاست راهنمایی میکنه،ولی متا ...

میدونی چیه اکثرا اهن فروشا آدمای خیلی زرنگ و گرگن یجورایی، نمیدونم چجوری توصیف کنم😬 زیاد غریبه راه نمیدن، زیاد آدمایی که قدرت مند نباشن محل نمیدن ،بعدا بازاری ها اکثرا سرشون خیلی شلوغه و اصولا آدمای ساده دلی نیستن که واسه بقیه وقت بزارن ،شوهرت باید خودش گرگ باشه تا بتونه تو بازار جا باز کنه واسه همین میگم باید یه مدت پادویی کنه و زیر زیرکی کار رو یاد بگیره ،تو بازار مغازه دارها در لحظه مشتری رو میقاپن  فقط آدمای زرنگ میتونن خوب دربیارن

میدونی چیه اکثرا اهن فروشا آدمای خیلی زرنگ و گرگن یجورایی، نمیدونم چجوری توصیف کنم😬 زیاد غریبه راه ...

ممنون عزیزم وقت گذاشتی.راستش همسرم خیلی کاری وزرنگه،این شغلی که الان داره خیلی خوب بود ولی از وقتی کرونااومدسیصدوشصت درجه بدشد،الان کلافه شده،بین دوتاشغل گیرکرده،یکی همین آهن،یکیم غذا،برااین میگم ریسکه چون شوهرمن دیگه امسال پنجاه سالش میشه فرصت ریسک نیست.

ممنون عزیزم وقت گذاشتی.راستش همسرم خیلی کاری وزرنگه،این شغلی که الان داره خیلی خوب بود ولی از وقتی ک ...

اول با دقت فکر کنید ببینید شوهرت تو کدوم کار مهارت بیشتری داره ،بابای من جوشکار حرفه ایه ولی تا ۵۰ سالگی همش ازین شغل به اون شغل پرید رفت نمایشگاه ماشین زد کلی ضرر کرد چون بلد نبود یا رفت کلی پول داد کوره رنگ خرید بعد ادامش نداد ،،الان ولی برگشته سر حرفه ی خودش ،الان تو همون جوشکاری انقدر مهارت نشون داده که بهش پیشنهاد کار تو خارج از کشور رو دادن واسه یه مجتمع تفریحی،،خداروشکر وضعشم خوب شده ،،،ولی تا ۵۰ سالگی   جوشکاری رو کار نمیدونست دنبال کارهای باکلاس میگشت همش هم کم میاورد

،شوهرت اگه میخاد اهن فروشی رو ادامه بده اول باید یه مدت کارگری کنه بار بزنه ،یا باربری کنه ،خود شوهرمن که چندتا کارگر داره همچنان خودش خیلی وقتا هم کارگری میکنه هم بار میبره وقتی کسی نباشه، بعد یکجایی رو اجاره کنه و ازضایعات و اهن های سبک شروع به کار کنه

اول با دقت فکر کنید ببینید شوهرت تو کدوم کار مهارت بیشتری داره ،بابای من جوشکار حرفه ایه ولی تا ۵۰ س ...

فداتشم گلم،چشم حتماهمین کارومیکنم ایندفعه نمیزارم سریع بره سراغ کاری،مشکل شوهرمن اینه تایکیومیبینه خیلی موفقه سریع میگه اینکارخوبه.

فداتشم گلم،چشم حتماهمین کارومیکنم ایندفعه نمیزارم سریع بره سراغ کاری،مشکل شوهرمن اینه تایکیومیبینه خ ...

نه واقعا این کار اشتباس، شوهر خاله ی منم تو نمایشگاه ماشین خیلی موفق بود ،ولی بابای من خیلی بد شکست خورد ،چون مثل اون گرگ و کلاه بردار نبود ،نگران نباش با حقوق کارگری هم اموراتتون میگذره ،الان کارگرای شوهر من روزی ۳۰۰ ۴۰۰ تومن میبرن خونه هاشون  میشه ماهی ۹ تا ۱۲ تومن ،فقط باید فرز و قابل اطمینان باشه،تازه اگه وانت داشته باشید بار هم میتونه ببره،،همین داماد ما که داریم براش جهیزیه میخریم ۵ ۶ سال کارگری کرده تازه چندماهه یه گاراژ اجاره کرده و داره ضایعات فروشی میکنه