2821
2789
عنوان

جهیزیه +++عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8204 بازدید | 107 پست
اره ،مارک چینی زرین ،ارث بابامه🙄 شوهرمن اهن فروشه عزیزان تیر اهن خواستید درخدمتیم🤣

دقیقاعکس همین چینیارومن توی تاپیک تبلیغاتی دیدم عکساتم الان همشون براسایت،کاری نداره ازاین سرویسام بازشدش توخونتون نشون بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقاعکس همین چینیارومن توی تاپیک تبلیغاتی دیدم عکساتم الان همشون براسایت،کاری نداره ازاین سرویسام ب ...

🙄شما درست میگید ،من عذر میخام لطفا شما از من خرید نکنید بزارید من بقیه رو گول بزنم😂 من متاهلم ،لوازم خونه ی بابامه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
🙄شما درست میگید ،من عذر میخام لطفا شما از من خرید نکنید بزارید من بقیه رو گول بزنم😂 من متاهلم ،لوا ...

🤭🤭

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
یکی از دوستان پرسیده بود کتری قوری چند ،عزیزم استیله دقیق یادم نیست بین یک ونیم تا دو تومن بود ولی پ ...

آره دیدم 

مارک بود دیگه 😋😋 

مباارکش باشه 

خیلی قشنگن 

چاییه عشق توش دم کنه 😁😁

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑