عزیزم من میدونم چیکار باید بکنی بزار برن خونه یکم بگذره یه ده دقیقه بعد زنگ بزن شمارتم به هیچ عنوان ردیابی نمیکنن که برن بهشون بگن خیالت راحت فقط ی جوری باشه که تو خونه تنها باشن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اون شوهرشو من قبلا گفتم خیلی معذرت میخوام بی بخاره و از زنش میترسه۴تا بچه داره و میره میزاره کف دست ...
من تو سنی نیستم که اظهار نظر کنم نمیدونم
من از جریان حقوقیش تا جایی که میدونستم گفتم
باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...
کاری با تماس گیرنده ندارن و در ثانی خب تمام شک ها هم قاعدتا به شماست ولی چه بفهمن چه نه، عزیزم این زندگی دیگه برای شما زندگی نمیشه و خالهتون طبق تجربه و اخلاق شوهرش برمیگرده سر زندگیش و زندگی شما این وسط به بدترین شکل از بین میره و همسرت بی آبرو میشه و خیانت شون اثبات میشه...ولی تا اینجای داستان رو شما پیش بینی کردی اگر این وسط خونی ریخته شه؟ اگر اون چهار تا بچه یک عمری با بی آبرویی مادرشون قرار باشه زندگی کنن و زندگیشون تباه شه ؟ اگر به خود شما این وسط آسیب برسه؟ اگر خاله تون و همسرتون بزارن با هم برن جواب خانواده رو چی میدید؟ و هزاران اگر و امای دیگه که پر از آشوب و درگیری و فتنه است ...پس عزیزم به نظر من شما جدا شو و مطمئن باش ماه پشت ابر نمیمونه و ظالم به جزاش میرسه ولی سعی کن برای این دو تا آدم بی ارزش و پست آبرو و آرامش خودت و دیگرانی رو که خواه ناخواه به این جریان مربوط میشن از بین نبری و خودت رو از این باتلاق نجات بدی به جای فرو رفتن در اون
این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف میکنند.