2789
عنوان

کمکم کنید 😭

123 بازدید | 11 پست

بابام دیوونمون کرده چندرغاز حقوق بازنشستگی میگیره هی میکوبه تو سر من و مامانم همش از بقیه توقع داره خرج مارو بدن از هرکی قرض میگیره دیگه برنمیگردونه به ماهم میگه از بقیه بگیرید خواهرم خواستگار داره مبلامون خراب شده بهش میگیم یک دست مبل قسطی بردار برنمیداره میگه به من چه یک پدر چقد میتونه بی تفاوت باشه درسته چندرغاز میگیره ولی ادم یکم به بچه هاش به زنش اهمیت میده خسته شدم از دست بی پولی و رفتاراش جلو بقیه از خجالت آب میشم به خاطر بی پولی 

ببین واقعا نمیشه هیچ کاریش کرد فقط برو کار کن هر کدومتون خودتون برین کار کنین دستور تو جیب خودتون باشه 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه امکانشو دارید برید کار کنید

آدم محتاج هیچکی نشه...

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

واقعا خسته شدم اینقد متاج این اون شدم 😭

💔💔💔😔

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

کار نیست کجا کار کنم تحصیل کرده هاش بیکارن

برو تو دیوار آگهی های درخواست کار رو ببین

تحصیل کرده ها ببیکارن چون کار سطح پایین رو عار میدونن

شما که انقدر محتاج پدرتونین و اعصابتون خورده کارای زیادی هست که بتونین انجام بدین