2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دکتر حسین صدری واقعا عالی بود جنسیت رو هفته۱۲ با قطعیت میگه

متاسفانه دیگه ایشون نیستن دکتر رضوانی تو مطبشون هستن که اصلا وقت نمیذارن جواب بدن من هفته هشتم رفتم اونجا .

درمانگاه سلیم منطقه ۱۶ علی اباد . دکتر مومنی اقاست بی نهایت کارش و دقت بالاست . جنسیتم از ستون فقرات ...

اخی چقدر خوب ببینم اگه بهم وقت بدن برای اون تاریخ که دکترم نوشته میرم 

سلام  شما علائمت برگشت؟  منم اصلا دیگه خسته و بی‌حال نیستم نگرانم😔

من فقط درد سینم کمی برگشته اما حالت تهوع نه به دکترم زنگ زدم گفت سرخود نرو سونو برای قرص ب۶ که بهت دادم هست که حالت تهوع نداری گفت دوهفته صبر کن برو ان تی ...ایشالله چیزی نیست تو این سایت خوندم خیلی ها اینطوری بودن و علایم تا اخر نیست و از بین میره .

من فقط درد سینم کمی برگشته اما حالت تهوع نه به دکترم زنگ زدم گفت سرخود نرو سونو برای قرص ب۶ که بهت د ...

من درد سینم هم امروز  کم شده 

توکل برخدا 

میخوام برم سونو اون هفته 

شیاف هم استفاده میکنی؟ 

من درد سینم هم امروز  کم شده  توکل برخدا  میخوام برم سونو اون هفته  شیا ...

نه به من هیچی نگفت گفت تا لک ندیدی ترسی نداره منم درد سینم هی کم میشه دوباره میگیره بخدا دیگه موندم چیکار کنم نمیخوام فکرای بد اصلا به سرم بندازم خدا خودش حافظ و نگهدار نی نی هامون باشه 

نه به من هیچی نگفت گفت تا لک ندیدی ترسی نداره منم درد سینم هی کم میشه دوباره میگیره بخدا دیگه موندم ...

منم تو فکر میرم، 

قصد کردم ایندفه خودمو به بیخیالی بزنم هرجوری خدا خودش خواست

کاری به لک دیدن نداره 

ان شاء الله خدا خودش بهمون رحم کنه🤲

متاسفانه دیگه ایشون نیستن دکتر رضوانی تو مطبشون هستن که اصلا وقت نمیذارن جواب بدن من هفته هشتم رفتم ...

عزیزم صدری رفته سید خندان منم همین دو هقته پیش رفتم اما خوب چون 11 هفته و 2 روز بودم گفت خیلی زود اومدی اما گفت احتمالا پسره اما این هفته دوباره میخوام برم ک قطعی بگه بهم

خدایا قبل از هرچیز اول ظرفیتشو بهم بده   
عزیزم صدری رفته سید خندان منم همین دو هقته پیش رفتم اما خوب چون 11 هفته و 2 روز بودم گفت خیلی زود او ...

اهان من فرجام رفتم اخه انشالله به سلامتی نی نی تو بغل بگیری