2777
2789
عنوان

میخوان به زور به فامیل شوهرم بدن😭

314 بازدید | 14 پست

خانوادم دیوونم کردن

برام دعاکنید 

من یکی دیگرو دوست دارم💔

و مامانم همه حرفی از ج...نده تا ک....نی بم میزنه😭

در حالی ک من کاریم نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به حرف مادرت گوش نده بزار هرچی میخواد بگه😐

بهتر از اینه که یه عمر یا مردی زندگی کنی که ازش بدت میاد

#آبادان_تسلیت🖤چو ایران نباشد تن من مباد❤🇮🇷لطفا باهم مهربون باشیم😶 پ ن:انسان جایزالخطاست😉مولانا💙میگه: دانی که چرا دار مکافات شدیم؟!/ناکَرده گُنَه چنین مجازات شدیم؟!/کشتیم خِرَد،دار زدیم دانش را/در بند و اسیر صد خرافات شدیم...🪄وقتی خودمون به خودمون احترام نذاریم کس دیگه ای هم بهمون احترام نمیذاره😉 پس لطفا به خودت احترام بذار 😘چشمانت مانند غزلی ست که مولانا سروده باشد و شجریان بخواند♡

عزیزم به طرف بگو خواستگار دارم تا یکهفته ی دیگه فرصت داری بیای خواستگاریم اگه نیومد و بهانه آورد بدون تو فکر ازدواج با شما نیست 

اگه فامیلتون خوبه در موردش فکر کن خواستگاراتو الکی رد نکن به هوای اونیکه دوسش داری

عزیزم به طرف بگو خواستگار دارم تا یکهفته ی دیگه فرصت داری بیای خواستگاریم اگه نیومد و بهانه آورد بدو ...

میگ من هنوز دانشجوام سربازی نرفتم

با چ پشتوانه ای بیام جلو؟

بدبخت میشیم اینجوری 

میگ من هنوز دانشجوام سربازی نرفتم با چ پشتوانه ای بیام جلو؟ بدبخت میشیم اینجوری 

بهانه میاره کو تا درسش تموم بشه و بره سربازی 

بیاد جلو یه نشونه بیارن نامزد بشین 

من پسرخالم دقیقا دانشجو بود عقد کرد بعد رفت سربازی بعدش کار پیدا کرد ولی چون همو دوست داشتن مشکلی نداشتن

بهانه میاره کو تا درسش تموم بشه و بره سربازی  بیاد جلو یه نشونه بیارن نامزد بشین  من پسر ...

میگ من میام با بابات حرف بزنم صبر کنه

ولی نمیتونممممم بابام بغهمه من با اینم خونم ریختس

با دوست پسر مخالفه شدید

میگ من میام با بابات حرف بزنم صبر کنه ولی نمیتونممممم بابام بغهمه من با اینم خونم ریختس با دوست پس ...

بگو داداش دوستمه 

یا مادرش مثل بقیه ی خواستگارا بیاد خونتون بگه همسایه ها شمارو نشون دادن 

کلا عزیزم حرفم اینه بخاطر دوست پسرت خواستگاراتو چشم بسته رد نکن هر کدوم موقعیت شعلی و خانواده خوبی داره بزار چن جلسه بیان اگه خوشت نیومد بعد رد کن

دوست پسرتم بگو از این به بعد من خواستگارامو رد نمیکنم اگه واقعا قصدش جدی باشه هر جور باشه میاد خواستگاریت اگه نیومد بدون حرفاش الکیه 

من خودم واسه همین قضیه صربه خوردم دلم نمیخاد کسی اشتباه منو تکرار کنه