2777
2789
چیزی به اسم حق طلاق نداریم، وکالت طلاق هست که باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت بشه.  تنها جایی که ...

اره دیگه خیلیا بخاطر اینکه شوهر طلاق شون بده از مهریه می‌گذرند مال منو دفتر اسناد نوشتیم شوهرم داشت امضا میکرد دختر ایکپری بهش گفت یعنی وکالت همه چی حتی بچه را هم بهش دادی شوهرم گفت هر چیزی میخاد وکالت میدم اما بچه مو نمبدم دیگه دوباره متن عوض کردند 😂😂😂😂البته خدا را شکر ما مشکل جدی نداریم و قصد طلاق ندارم اما خب دنیاست زن باید قوی باشه و فکر همه جا را بکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهر منم تن پرور و رفیق بازه منم ۱۱ سال ازدواج کردم سرکار نمیره فقد تنها حسنش اینه وضعش خوبه  ...

منم ۱۱ ساله ازدواج کردم تو که شاهکار کردی اگر تو شهر بزرگ باشی مغازه یه دونگش خیلی زیاده بالای میلیارده

کاش میدانستیم چی به یک زن میگذره تا برای تهدید هم شده بعد از یازده سال میخواد حق طلاق بگیره 

انشالله که زندگی شما هم روبراه بشه و به آرامش برسید.

ولی همه زندگیها یکجور نیست. توی بعضی از زندگیها زنها مرد را اذیت میکنن و ناسازگاری میکنن. 

خوب و بد به جنسیت بستگی نداره. 

گفتم که انتخاب باید آگاهانه باشه. من توی همین سایت زیاد دیدم که افراد میگن قیافه براشون خیلی مهمه و یا یکسری پول براشون خیلی مهمه. من نمیگم مهم نیستن اینها ولی مهمتر از قیافه و پول اخلاقه و انسانیت. انسانی که همه اینها را با هم داشته باشه کمه.

من یه دوستی دارم که طلاق گرفته. شوهرش رییس بانک بوده و بهترین امکانات را داشتن . ولی هر روز دعوا داشتن. هر روز کتک میخورده. میگه راضی بودم توی چادر زندگی میکردم ولی شوهرم اخلاق میداشت. 

منم ۱۱ ساله ازدواج کردم تو که شاهکار کردی اگر تو شهر بزرگ باشی مغازه یه دونگش خیلی زیاده بالای میلیا ...

اره عزیزم تهرانم  آره دیگه دیدم بعد این همه سال زندگی حقمه🤣بنظرم شمام یه چیزی بنام کن زن خیلی مهمه که پشتوانه داشته باشه مخصوصن بااین شوهرای امروزی

بیجا میکنن چون دارن ارث دو برابر میگیرن که مهریه بدن! مهریه باید باشه اصلا بدون مهریه ازدواج ثبت نمی ...

عزیزم حقیقت با حرف شما عوض نمیشه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

وکیل میگفت بحثشون جداست حق طلاق داری مهریه ام می تونی بگیری .دختر فامیلمون اول وکالت  طلاق گرفت ...

بله جدا هستن من گفتم که معمولا پسر قبول نمیکنه هم مهریه معمول رو بزنه هم حق طلاق بده ، چرا باید ریسک کنه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

فقط موقع طلاق ب دردت میخوره ک تو ی جلسه بدون حضورش حکمو میدن و بعد میری محضر و بدون اطلاعش جدا میشی ...

چرا اخه چرا حس خفگی؟ اینجوری بهتره ک منت شوهرتو نمیکشی ک طلاقت بده 

منم میخام حق طلاق بگیرم جدابشم

این نیز بگذرد.... 
اره عزیزم تهرانم  آره دیگه دیدم بعد این همه سال زندگی حقمه🤣بنظرم شمام یه چیزی بنام کن زن خیلی ...

جز حقوقش متاسفانه چیزی ندارن بنامم کنم به دو تا نیمه زمین باباش بنان خودش نمیکنه فعلن 😂😂😂

با حق طلاق چند روز طول میکشه زن جدا بشه؟؟ با طلاق توافقی چند روز؟؟ خاهشا بگووو

با حق طلاق پیگیر باشی یک ماه نشده جدا میشی طلاق توافقی هم تا وقتی ک سر همه چیز با شوهرت توافق کنی و در دادگاه ثبت شه همه چیز