2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا مهریه و حق طلاق رو باهم قبول نمیکنن بدن

وکیل میگفت بحثشون جداست حق طلاق داری مهریه ام می تونی بگیری .دختر فامیلمون اول وکالت  طلاق گرفت و مهرش هم گرفت و راحت بدون دردسر جدا شد

فقط موقع طلاق ب دردت میخوره ک تو ی جلسه بدون حضورش حکمو میدن و بعد میری محضر و بدون اطلاعش جدا میشی ب تنهایی البته باید حق طلاق درستی باشه و ناقص نباشه من حق طلاق داشتم اما برگردم ب قبل هیچوقت حق طلاق نمیگیرم اون لحظه ک تنها میری محضر و جدا میشی ب تمام معنا خورد میشی و حس خفگی و غریبیه بدجوری میگیری نکن این کارو اینو از من اویزه گوشت کن نگیر حق طلاق

معمولا مردها به زنهایی که از اول میگن حق طلاق میخایم اعتماد نمیکنن. چون هر لحظه بعد از هر اختلافی ممکنه زندگیشون را تمام شده بدونن چون خانم ها احساسی هستند و به همین خاطر ممکنه اولین راه حل را طلاق بدونن.  همچنین زنی که حق طلاق داره به سختی مالی را بنامش میکنن. چون احتمال رفتنش زیاده.

دین ما هم برای حفظ بنیان خانواده حق طلاق را به مرد داده . بحث کسانی که شوهر معتاد و کتک بزن دارن جداست. 

خیلی سخت مردا حق طلاق میدن. من مردهایی دو ر و برمون هستن که اصلا اگر بهترین دختر دنیا هم باشه و اسم حق طلاق بیاره سمتش نمیرن. 

انتخاب اگر آگاهانه باشه نیازی به حق طلاق نیست...

کسانی که معیارهاشون فقط قیافه یا پول یا سطح تحصیلات طرف هست و به اخلاق و انسانیت کاری ندارن خوب مسلما به مشکل میخورن

فقط چون احساس غریبگی میکنم ؟؟

ن،چون عصبی شی اولین کاری ک میکنی استفاده از حق طلاقته و تا حالیته فوری طلاق گرفتی و پشیمونی بعدش دیگه بیفایدست و البته ک هزینه هام سر سام اوره و ب تنهایی خیلی باید هزینه کنی اما اون خودشم باشه هزینه ها نصف میشه،،بنظرم حق شغل و مسکن و حق حضانت واجبتره 

چندسال ازدواج کردی؟ آتو چی گرفتی ؟

یازده ساله ازدواج کردم به جز علافی و بیکاری چیزی نداشته و چندباره به خاطر بدهکاریش با حکم جلب اومدن تو خونم با مامور و ..

معمولا مردها به زنهایی که از اول میگن حق طلاق میخایم اعتماد نمیکنن. چون هر لحظه بعد از هر اختلافی مم ...

کاش میدانستیم چی به یک زن میگذره تا برای تهدید هم شده بعد از یازده سال میخواد حق طلاق بگیره 

یازده ساله ازدواج کردم به جز علافی و بیکاری چیزی نداشته و چندباره به خاطر بدهکاریش با حکم جلب اومدن ...

شوهر منم تن پرور و رفیق بازه منم ۱۱ سال ازدواج کردم سرکار نمیره فقد تنها حسنش اینه وضعش خوبه 

کار خوبی کردی حق طلاق بگیر منم ۳دنگ مغازه ازش گرفتم امسال