بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی آجی دارم دق میکنم همش تنش دارم اصلا درک نمیکنه که چقدر ناراحتم دیشب فهمیدم که دوسم نداره. ...
مگه خونه به نام خودت نیست ؟
زمونه عوض شده انگار بجای اینکه تو حلقت رو بزاری اون گذاشته ( هرجور خودت میدونی ولی بنظرم تو هم حلقت رو بزار همونجا و برو ) اصلا وسایل هاش پیشت نباشه بهتره کمتر بهش فکر کنی
بهترین کار اینه که بری مشاور ولی به نظر من تو زندگی که ارامش نباشه بچه تو اون زندگی اذیت میشه و اگه میخوای جدا شی اینو بدون که چه بمونی چه بری بازم بچه اذیت میشه اما با جدا شدن حداقل بچه ارامش تو زندگیش داره...
البته ببین عزیزم بهتره قبلش باهم یه مشاوره برین اخه میدونی نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد ولی اکثر مردا لجباز هستن ، ببین اگر تونست خودش رو تغییر بده توی یه دوره ای که چه بهتر اگر نتونست که دیگه همون بهتر که نه خودت رو اذیت کنی و نه بچه رو ....
ما تو فامیل داشتیم این دوتا بالای هزاربار تا الان مشاوره رفتن ولی هیچ تاثیری نداره بنده خدا زنه اینقدر غصه میخوره دور از جونت افسردگی گرفته الان دیگه نزدیک همون زنه هم نمیشه رفت ...😞
مشاوره میگه بشین بساز موندم بخدا سرم داره منفجر میشه دلم واسه همین برای دخترم میسوزه دیشب از ...
اخه چقدر بسازی؟دخترت هم باید بسازه...من خودم تجربه کردم و تو خانواده ای بودم که دعوا سر چیزهای مختلف بوده و هنوزم همه دعواها حتی وقتی که پنج سالم بود رو یادمه...انقدر اثرات منفی روم داشته که شدم یه ادم عصبی که خودمو و عصبانیتمو نمیتونم کنترل کنم...