2789
عنوان

تر کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
سلام عزیز دلم  ببین از نظر من اگر خودت میتونی تنهایی زندگی کنی و دوستش نداری ترکش کن غصه دخترت ...

مرسی آجی دارم دق میکنم همش تنش دارم  اصلا درک نمیکنه که چقدر ناراحتم دیشب فهمیدم که دوسم نداره... منتظر بهانه ست فقط

منم تصمیمم روگرفتم دیگه بر نمیگردم میرم خونه مادرم

فقط نمیدونم حلقشو گذاشته رو میز که من بردارم! بنظرت بردارم؟؟ 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا بهونه دستش نده چون مردها همش دنبال بهانه هستن

تا اینو گفت گفتم بگیر گوشیمو نگاه کن اما میدونی چی گفت؟ 

ندیده گفت تو انقدر ماهری میدونی چیکار کنی پاکش کردی 😔

مرسی آجی دارم دق میکنم همش تنش دارم  اصلا درک نمیکنه که چقدر ناراحتم دیشب فهمیدم که دوسم نداره. ...

مگه خونه به نام خودت نیست ؟ 

زمونه عوض شده انگار بجای اینکه تو حلقت رو بزاری اون گذاشته ( هرجور خودت میدونی ولی بنظرم تو هم حلقت رو بزار همونجا و برو ) اصلا وسایل هاش پیشت نباشه بهتره کمتر بهش فکر کنی 

بهترین کار اینه که بری مشاور ولی به نظر من تو زندگی که ارامش نباشه بچه تو اون زندگی اذیت میشه و اگه میخوای جدا شی اینو بدون که چه بمونی چه بری بازم بچه اذیت میشه اما با جدا شدن حداقل بچه ارامش تو زندگیش داره...

بهترین کار اینه که بری مشاور ولی به نظر من تو زندگی که ارامش نباشه بچه تو اون زندگی اذیت میشه و اگه ...

مشاوره میگه بشین بساز 

موندم بخدا سرم داره منفجر میشه دلم واسه همین برای دخترم میسوزه دیشب از ترس خوابش نمی‌برد... 

نه 

البته ببین عزیزم بهتره قبلش باهم یه مشاوره برین اخه میدونی نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد ولی اکثر مردا لجباز هستن ، ببین اگر تونست خودش رو تغییر بده توی یه دوره ای که چه بهتر اگر نتونست که دیگه همون بهتر که نه خودت رو اذیت کنی و نه بچه رو ....

ما تو فامیل داشتیم این دوتا بالای هزاربار تا الان مشاوره رفتن ولی هیچ تاثیری نداره بنده خدا زنه اینقدر غصه میخوره دور از جونت افسردگی گرفته الان دیگه نزدیک همون زنه هم نمیشه رفت ...😞

مشاوره میگه بشین بساز  موندم بخدا سرم داره منفجر میشه دلم واسه همین برای دخترم میسوزه دیشب از ...

اخه چقدر بسازی؟دخترت هم باید بسازه...من خودم تجربه کردم و تو خانواده ای بودم که دعوا سر چیزهای مختلف بوده و هنوزم همه دعواها حتی وقتی که پنج سالم بود رو یادمه...انقدر اثرات منفی روم داشته که شدم یه ادم عصبی که خودمو و عصبانیتمو نمیتونم کنترل کنم...

البته ببین عزیزم بهتره قبلش باهم یه مشاوره برین اخه میدونی نمیشه همه رو باهم مقایسه کرد ولی اکثر مرد ...

شوهر من خیییلی لجبازه و مغرور 

بخدا منم افسردگی گرفتم 

سه روزه بدنم میلرزه انگار تب و لرز داشتم 

دیشبم به فکرم زد برم رگ بزنم خلاص برم ور دل جاریم

اخه چقدر بسازی؟دخترت هم باید بسازه...من خودم تجربه کردم و تو خانواده ای بودم که دعوا سر چیزهای مختلف ...

اره واقعا کاملا درسته ، اگر فکر دختری همون جدا بشی بهتره چون این بحث و دعوا هایی که میکنید روی روح و روان بچتون خیلی تاثیر داره 

اخه چقدر بسازی؟دخترت هم باید بسازه...من خودم تجربه کردم و تو خانواده ای بودم که دعوا سر چیزهای مختلف ...

خیلی سخته برای بچه بمیرم 😭