2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال شخصی میشه بیایدکمکم

532 بازدید | 30 پست

پریروز آبجیم باشگاه رفته بعد ۱۸۰ باز کرده ژیمناستیک میره تازه ۲.۳ماهه بعد میاد خونه لباس زیرش خونی شده فک کرده پریوده بعد دیده فرداش یطع شده ممکنه ب.ک.ا.رتش چیزیش شده باشه میگم بیا بریم دکترم نمیاد چیکارش کنم؟

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

بعید نیست  ورش دار ببر دکتر اگه چیزی شده همی الان برگه بگیر دکتر بنویسه در اثر ورزش اسیب دیده. برگه نگهش دارین 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من یه عمره ژیمناستیک کارم ۱۸۰درجه وارو قوس همه چی میرم مشکلی برام پیش نیومده

ببرش پیش دکتر زنان

وات د فاز      اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای  کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
والا من یه عمره ژیمناستیک کارم ۱۸۰درجه وارو قوس همه چی میرم مشکلی برام پیش نیومده ببرش پیش دکتر زنا ...

خب عزیزم بعضیا بدنشون خشکه دلیل نمیشه که برای شما مشکل پیش نیاد برای کس دیگه هم نیاد

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
عزیزم بهتره برید دکتر اگه پریود نیست ممکنه همین اتفاق افتاده باشه چون واسه بعضیا این اتفاق افتاده بخ ...

هرچی میگم میگه نمیام میترسم بهش میگم معاینت میکنه فقط میگه نه پریودم در صورتی که قطع شده خونریزیش

خیر  مشکلی پیش نیامده  توهم بوده یا چیز دیگری بوده

😐😐😐😐

خخخ ن باو اون خیلی داخله و با ضربه ب سختی پاره میشه مگه شوخیه

همون سر راهه داخل کجا بود 

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

هرچی میگم میگه نمیام میترسم بهش میگم معاینت میکنه فقط میگه نه پریودم در صورتی که قطع شده خونریزیش

ی جوری راضیش کن گلم ان شاءالله که چیزی نشده ولی اگه برید دکتر خیالتون راحت میشه 

یجور میگن قیافه مهم نیست و مهم شخصیته انگار ما خوشگلا بی شخصیتیم😒😂🌹