2777
2789
عنوان

دلتون صاف شد؟

266 بازدید | 33 پست

تاحالا شده یکی بهتون بدی بکنه جوریکه دلتون بشکنه بخاطرش ی شب تاصب زحر بکشید سر یچیز بیخود ولی اون نسبت بهتون بی تفاوت باشه وقتی از رفتارش پشیمون شد ازتون عذر خاهی کنه بگه نفرینم کن فحشم بده فقط خوب شو

تونستید ببخشیدش؟دلتون صاف شه باهاش؟حستون مثل قبل شد؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من زمان بگذره خود به خود میبخشم😐

چرا نفرین کنم و فحش بدم؟ارزششو داره؟بدی که در حقم شده مگه جاش با اینا پر میشه؟میبخشمش و میسپرمش دست روزگار

باز باران با ترانه ، میخورد بر بام خانه ، خانه ام کو ؟ خانه ات کو ؟ آن دل دیوانه ات کو ؟ روزهای کودکی کو؟ فصل خوب سادگی کو ؟ یادت آید روز باران ، گردش یک روز دیرین ، پس چه شد ، دیگر کجا رفت آن خاطرات خوب و شیرین ؟ در پس آن کوی بن بست ، در دل توآرزو هست ؟ کودک خوشحال دیروز ، غرق در غم های امروز ، یاد باران رفته از یاد ، آرزوها رفته بر باد ؛ باز باران ، باز باران ، میخورد بر بام خانه ، بی ترانه بی بهانه ، شایدم گم کرده خانه...

نه اصلا نمیبخشم

ولی رفتارم ممکنه باهاش بد نشه ولی دیگه مثل سابق نیستم 

ما که خواستیم زمین را برای مهربانی مهیا کنیم ، خود نتوانستیم مهربان باشیم . من در کوچه های زندگی به دنبال آرتانی وحشی و سادیسمی بودم که مرا با تیر عشقش زخمی کند ، که ناگهان ممدی از ته کوچه با پراید آمد ... ( امضام فانه من در کوچه های زندگیم به دنبال هیچ خری نیستم    البته به دنبال یک آهو هستم    آن آهو در پشت کوچه ای که ممد از تهش آمد در باغی سرسبز علف می خورد و از وجود من آگاه نیست ، آیا من قادر به شکار این آهو هستم ؟ خیر )

من سه سال اذیت شدم کارم کشید به قرصو.....ولی هرگز حلالش نمیکنم وهروقتم یادم میاد کاراش وحرفاشپ قلبم تیر میکشه 

الانم باهاشون رفت وامد داریم ولی.....💔

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
من زمان بگذره خود به خود میبخشم😐 چرا نفرین کنم و فحش بدم؟ارزششو داره؟بدی که در حقم شده مگه جاش با ...

منم نکردم گفتم مگه من مثل توهستم من حتی تو بهم بذی هم کردی نمیخام بد ببینی ولی توییکه من اینهمههههه بت خوبی کردم بهم بدی کردی این فرق ماست!