2777
2789

چون بچه ای

والا من ۲۵ سالمه میگم‌بچه ام 

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چون هرچقدرم با عقل باشی برا ازدواج بچه ای 

خودتم پشیمون میشی بزار ۲۰ ب بعد وقت برا اینکار زیاده جوونیت رو کن

همه رو می‌بخشم به جز اونی که تو بچگیام وقتی قهر میکردم شام نمیخوردم می‌گفت:ولش کنین حتماً گشنش نیست:)

خب راست میگن .. وقتی ۳۰ سالت شد خودت میفهمی ک الان چقدر بچه ای و میفهمی همه ی حرفای بزرگترا دقیقا درست بوده

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

چون بچه ای 

کسی که توی ۱۷ سالگی فکر کنه میتونه برای تمام عمرش تصمیم بگیره در حالی که روحیاتش و تفکرش در حال تغییره . از همسن و سالهاش به لحاظ فکری عقب تر و بچه تره

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از آنکه ما بذر بودیم.🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که میتونیم حرف بزنیم  . 

اینا نسبی هست مثلا ۱۷ سالکی برای خیلی از تصمیم ها سن مناسبیه مثل انتخاب رشتا تحصیلی و .... ولی برای ازدواج نه

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...

اوهوم اره عزیزم درسته منم هم سن توام ببین من میفهمم چی میخوای دوست داره ولی کوچیکی برا اینکه ببینی چشکلی باید باهاش رفتار کنی ک فردا به مشکل برنخورید🤌🏻😁

هیچوقت دوست ندارم مادر بشم چرا؟؟! چون نمیخوام یه کوجولوی بی پناهو وارد این دنیا کنم که عذاب ببینه و بعدش مثل بقیه که عذابش دادن بقیه رو عذاب بده:) کاربریم دست چند نفره:/