2777
2789
عنوان

مادارای شیرده بیاین کارتون دارم

123 بازدید | 22 پست

سلام مامانای گل تنتون سلامت من چندروززایمان کردم شیرم تا دیروزخیلی خیلی خوب بودولی امروزروزهفتم زایمانم اصلا شیرندارم وقتی می خوره نمی تونم تحمل کنم روزقبلش سردرد شدیدداشتم فقط مگافن خوردم ولی یهوشیرم کم شد علتش نمی دونم اگه تجربه ای دارین توروخداکمک کنید کلی هم چای رازیانه ابمیوه خوردم دلی هیچ فرقی نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اب گوشت اب مرغ اب کله پاچه بخور شیرت رو زیاد میکنه وقتی نی نی میک میزنه شیرت زیاد میشه

زیادبودولی به طرزعجیبی کم شد هریه ساعت شیرمی خوره ولی فشارمیدم نداره وخودم هم ضعف میرم دوروزپیش سوتینم هم خیس میشد ولی الان کم کمه

نه فقط امپول ریه به من زدن

ضمنا مادرم میگن شوید پلو بدون باقالی(باقالی نریز) توش روغن حیوونی بریز کته کن بخور با ماهیچه و دلستر. شیرت زیاد میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود 
ممنون عزیزم نه کیسه ابم پاره شداورژانسی شدم وچون ۳۶هفته بود دکترگفت بزنن

پس یعنی همون زمان تزریق کنم تاثیر میذاره؟ منم علائم دارم اخه

ممنون گلی ازقول من ازمامان تشکرکن سرش سلامت

قربانت. خورشت قیمه با کته هم افزاینده شیرهست. کلا کته و سیب زمینی اب پز خیلی خوبه. من ماکارونی میخوردم میترکیدم از شیر😃