و دیگر هیچ.....چون اگر ی شوهر خوب نصیبم میشد همه مشکلامم همراهش حل میشد ولی اینجوری نشد ی حیوون صفت اومد سراغم و منو بدبخت کرد ولی من همچنان تو فکر اینم ی روزی اگر جدا بشم کاش ی شوهر خوب بیاد و باهم ی زندگی خوب بسازیم من از تنهایی بدم میاد....
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول اینکه برات صلوات رو فرستادم دوم چرا فکر میکنی باید همسرت مشکلاتت رو برطرف میکرد؟ مگه مشکلاتت ...
ممنون
نمیتونم بگم خیلی مشکلا زیادن مشکلات فردیه مثلا من اگر مجرد باشم خودمو تو خونه حبس میکنم و عرضه درس خواندنم نداشتم تا ب جایی برسم و کلا انگار فقط برای زندگی مشترک ساخته شدم و خانوادم ک خیلی تعصبی هستن کاری کردن ازدواج تنها راه نجات از دستشون باشه ک از چاله افتادم تو چاه
عزیزم من الون تو مرحله اشنایی هستم و بخاطر مسائل مالی یکم دو بشکم شما از نظرمالی چجوری هستید؟؟همسرت ...
بزرگترین مشکلم مشکل مالیه همسرم خسیسه ب شدتتتتتتتتت خسیس اول این کمبود محبت از طرفش دوم بذلخلاقیش ک کاری کرده مدام ی ترسی تو تنم باشه و سوم خساست داره منو از پا درمیاره خیلی دقت کن
اسنکه بخوای یکی بیاد که با اومدنش مشکلاتت حل بشه اوج فلاکته
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
ممنون نمیتونم بگم خیلی مشکلا زیادن مشکلات فردیه مثلا من اگر مجرد باشم خودمو تو خونه حبس میکنم و عرض ...
یه سوال مگه فقط افرادی که درس خوندن موفق شدن و مشکلاتشون برطرف شده؟ مطمئن باش تو یه زمینه دیگه غیر از درس خوندن استعداد داری سعی کن روی خودت تمرکز کنی ممکنه آرایشگر یا خیاط یا قناد خوبی باشی مطمئن باش موفق میشی من بهت پیشنهاد میدم پیش یه روانشناس بری تا بتونی مشکلاتت رو حل کنی
اسنکه بخوای یکی بیاد که با اومدنش مشکلاتت حل بشه اوج فلاکته
مشکلام نه بیاد حداقل تکیه گاهم بشه ی هم صحبت ی همخونه خوب یکی ک وقتی از همه جا بریدی اون مرهم دردات بشه موقع مریضی پیشت باشه موقع ناراحتی آنقدر بهت محبت کنه ک همه چی یادت بره
یه سوال مگه فقط افرادی که درس خوندن موفق شدن و مشکلاتشون برطرف شده؟ مطمئن باش تو یه زمینه دیگه ...
اندازه من مشکل ندارن نمیدونم مشکل من ازینا بزرگتره من الان کمبود و محبت و ناراحتی و حسرت و همه حسای بد تو دلمه ک فقط ی مرد خوب میتونه بهم آرامش بده ک نیست....