هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 عنوان ترکیه 153 بازدید | 17 پست بچه ها کسی تازگی رفته ترکیه؟ برای دو نفر یک هفته حدودا چقد خرج میشه؟ روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️ 1401/03/20 | 18:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۷۷mina عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 14467 با تور برو ارزون تره Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 ۳۰ ۴۰ برای دو نفر باهم؟ حتی اگه خرید کنن؟ روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
aynazz عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 11640 عید رفتمتنها۸ روزبدون توربه جز پول غذا و خرید یعنی فقط هتل و پرواز و فرودگاه و اینا برام حدود ۴۰ درومدهتلم خیلی گرون بود وگرنه میشه خیلییی ارزون تر هم سفر کرد الان
کروونازشونم عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 8735 یه بلاگر بود از شهرشون رفت خوی با اتوبوس ۲۰۰ تومن ازونجام ون سوار شدن رفتن ترکیه اونم نفری ۲۰۰ تومن اونجام که باید هتل بگیرین هزینش نمیدونم
مهلقاخانم۴۴ عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 4528 حدودا روزی ۵۰۰ دلار خرج خرد خوراک و گشت خرید هم که بستگی داره به خودتون تور های قیمت مناسب هم هست باید بگردی مثلا تور استانبول ۴ روزه هتل ۳ ستاره با صبحانه از ۵ تومن دیدم
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 عید رفتم تنها ۸ روز بدون تور به جز پول غذا و خرید یعنی فقط هتل و پرواز و فرودگاه و اینا برام حدو ... الان همه دارن میگن با ۳۰ ۴۰ تومن دو نفری میتونید برین همسرم میگه نفری ۳۰ / ۴۰ پامون درمیاد یعنی دونفر حداقل ۸۰ تومن روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12668 برای دو نفر باهم؟ حتی اگه خرید کنن؟ بدون خرید ۲۵ میشه ،هتلاش گرونه
دنیاخانوووم عضویت: 1399/08/09 تعداد پست: 12668 الان همه دارن میگن با ۳۰ ۴۰ تومن دو نفری میتونید برین همسرم میگه نفری ۳۰ / ۴۰ پامون درمیاد یعنی دونف ... تورم اونجام بالا رفته روز ب روز گرون تره خوراکی هتل و...الانم ک خیلی گرمه
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 اگه کسی تازگی خودش رفته بگه چقد خرجش شده روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️
لاناdelrey عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 3635 عزیزم شبی حداقل ۳۰۰ لیر واسه خونه (هتل بیشتر) ، بلیط هم بستگی داره ، مثلا من ۷۰۰ هم دیدم ، ۱۱ میلیون هم دیدم ، هر وعده بیرون بخوری حداقل دونفر ۱۰۰ لیر میشه ، با تاکسی برید اینور اونور تقریبا گرونه ، یعتی مسیر کوتاه حداقل ۴۰ لیر میشه ، اتوبوس هم معمولا یعتی مسیر مثلا ۶ لیر میشه . همه اینا رو ضربدر دو کن میشه تومن .♡You are enough. ♡ متاهل، عاشق موسیقی ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
aynazz عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 11640 الان همه دارن میگن با ۳۰ ۴۰ تومن دو نفری میتونید برین همسرم میگه نفری ۳۰ / ۴۰ پامون درمیاد یعنی دونف ... برای من فقط ۲۵ تومن هزینه هتلم شد۱۲ تومن رفت بلیطمخرید کردم و براب غذا و جاهای دیدنی پول دادم تقریبا همین اندازهعید هم گرون بود ...الان با تور نفری ۱۰ تومن هم میشه پیدا کردبا خرید و غذا و گشت و اینا نفری ۲۰ تا ۲۵ جمع میشهدو نفر میشه ۵۰
aynazz عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 11640 من استانبول کارت گرفتم خیلی برام هزینه ها کمتر شدبرای خرید هم چند تا پاساژ که برند داشتن و قیمتاشون مناسب بود رفتمبازار هفتگی هم رفتم برای خریدای دم دستیم
هود۳۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 933 برای من فقط ۲۵ تومن هزینه هتلم شد ۱۲ تومن رفت بلیطم خرید کردم و براب غذا و جاهای دیدنی پول دادم تق ... به نظرت با تور دو نفر ۵۰ تومن میشه خوب گشت همه جارو یکمم خرید کرد؟ روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️