2777
2789
عنوان

ترکیه

153 بازدید | 17 پست

بچه ها کسی تازگی رفته ترکیه؟ برای دو نفر یک هفته حدودا چقد خرج میشه؟

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عید رفتم

تنها

۸ روز

بدون تور

به جز پول غذا و خرید یعنی فقط هتل و پرواز و فرودگاه و اینا برام حدود ۴۰ درومد

هتلم خیلی گرون بود وگرنه میشه خیلییی ارزون تر هم سفر کرد الان

عید رفتم تنها ۸ روز بدون تور به جز پول غذا و خرید یعنی فقط هتل و پرواز و فرودگاه و اینا برام حدو ...

الان همه دارن میگن با ۳۰ ۴۰ تومن دو نفری میتونید برین همسرم میگه نفری ۳۰ / ۴۰ پامون درمیاد یعنی دونفر حداقل ۸۰ تومن 

روزی که پات وا شه به این دنیا من قاب میگیرم تو رو رو میز❤️ تو وارث لبخند من میشی دارایی من میشه دوتا چیز💫🥺❤️

عزیزم شبی حداقل ۳۰۰ لیر واسه خونه (هتل بیشتر) ، بلیط هم بستگی داره ، مثلا من ۷۰۰ هم دیدم ، ۱۱ میلیون هم دیدم ، هر وعده بیرون بخوری حداقل دونفر ۱۰۰ لیر میشه ، با تاکسی برید اینور اونور تقریبا گرونه ، یعتی مسیر کوتاه حداقل ۴۰ لیر میشه ، اتوبوس هم معمولا یعتی مسیر مثلا ۶ لیر میشه . همه اینا رو ضربدر دو کن میشه تومن

.♡You are enough. ♡                                                متاهل، عاشق موسیقی  ، فیلم و کتاب و هرچیز قشنگی...
الان همه دارن میگن با ۳۰ ۴۰ تومن دو نفری میتونید برین همسرم میگه نفری ۳۰ / ۴۰ پامون درمیاد یعنی دونف ...

برای من فقط ۲۵ تومن هزینه هتلم شد

۱۲ تومن رفت بلیطم

خرید کردم و براب غذا و جاهای دیدنی پول دادم تقریبا همین اندازه

عید هم گرون بود ...

الان با تور نفری ۱۰ تومن هم میشه پیدا کرد

با خرید و غذا و گشت و اینا نفری ۲۰ تا ۲۵ جمع میشه

دو نفر میشه ۵۰

من استانبول کارت گرفتم خیلی برام هزینه ها کمتر شد

برای خرید هم چند تا پاساژ که برند داشتن و قیمتاشون مناسب بود رفتم

بازار هفتگی هم رفتم برای خریدای دم دستیم 

برای من فقط ۲۵ تومن هزینه هتلم شد ۱۲ تومن رفت بلیطم خرید کردم و براب غذا و جاهای دیدنی پول دادم تق ...

به نظرت با تور دو نفر ۵۰ تومن میشه خوب گشت همه جارو یکمم خرید کرد؟

2790
2778
2791
2779
2792