2777
2789
عنوان

باربری خوب برای اثاث کشی معرفی کنید

7791 بازدید | 29 پست

بچه ها لطفا یه باربری خوب برای اثاث کشی بهم معرفی کنید اولین بار می خوام اثاث کشی کنم تجربه ای ندارم

توی تاپیک های قبلی هم سرچ کردم ولی اکثر اطلاعات ضد و نقیض بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دل خوشی از باربریا ندارم، ینفر بهمون اینسری یک کسیو معرفی کرد راضیبودم از حکیمیه بودن ولی

اسم و شماره اش رو میدی لطفا

خودت تجربه کردی دیگه؟خوب بودن؟سر قیمت دبه در نیاوردن؟چقدر گرفتن ؟

شماره اش رو میدی لطفا

09125286486

22425967 شعبه ولنجک

56430214شعبه پرند

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
یعنی چی؟می خوام از شرق برم غرب تهران یعنی یه جا تو شرق پیدا کنم که پول میافت اومدن ازم نگیرن؟

آهان خب بس داری می ری  ازشرق به غرب همون ازشرق بگیر منظورم شما تهران نگیر که بیاد پول زیاد به خاطر مسافت بگیره

اسم و شماره اش رو میدی لطفا خودت تجربه کردی دیگه؟خوب بودن؟سر قیمت دبه در نیاوردن؟چقدر گرفتن ؟

اینی که من گذاشتم واقعا کارشون خوبه اصلا اهل دبه اینا نیستن همه چی همونه که توافق میکنید مدیریتون اقای اکبری حتما باخودشون صحبت کنید جزو قدیمی ترینها هستن من حدود ده ساله ازشون ماشین میگیرم برای جابه جایی

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
شماره اش رو میدی لطفا

شعبه اکباتان هم دارن ولی من شمارشو ندارم

عزیزم از جایی هم که ماشین میگیری حتما بپرس که مجوز داشته باشن  و بارنامه بیارن براتون بعضیا مجوز ندارن و متاسفانه دزدی هم زیاده و هیچجوری نمیتونی پیگیری کنی