2777
2789
عنوان

خیانت همسر

373 بازدید | 27 پست

سلام نمیدونم از کجا شروع کنم... من با ی اقایی حدود 9ماه پیش اشناشدیم و خیلی سریع ب تفاهم رسیدیم و بعد 5ماه اشنایی عقد کردیمو الان  ی ماهه اومدم خونه خودم ک یهو متوجه رفتارای مشکوکش شدم و فهمیدم با ی خانمی قبل از من 7سال دوست بوده مجازی... اون خانم متاهله و برای ی شهرستان دیگس و کل این هفتسالو مجازی در ارتباط بودن اولش انکار کرد ولی بعدش گفت ک میزارمش کنار بهم فرصت بده اما هربار بازم میدیدم یواشکی در ارتباطن مجبور شدم ب خانوادش بگم و جلو اونا قول داد ک میزاره کنار.. الان مشکلی ک هست اینه ک من دیگه بدبین شدم همش میگم نکنه شماره هاشونو عوض کنن یا ی گوشی دیگه بگیره.. کلا اعتمادم ازبین رفته کسی تجربه مشابه داره بهم راهکاربده... چون ازدواجمون سنتی بوده انتظار عشق آتشین ندارم ولی خب این ارتباطش رو توهین ب خودم می دونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا🤦🏻‍♀️ فرایند زمانبریه تا اعتمادت برگرده حداقل هشت ماه طول میکشه که دیگه بهش فکر نکنی

من تصمیم گرفتم ک ببخشمش چون همون طور ک گفتم مدت زمانی ک با اون خانم بوده زیاد بوده و بهش وابسته شده ی جورایی و ازدواج ماهم سنتی بوده و خیلیم بهش محبت می کنم... من تعجبم بلانسبت از زنایی ک انقد حقیرن ک راضی میشن طرف بره تو دستشویی جوابشونو بده

حقیقتا من خیانتو نمیبخشم تحمل نمیکنم مخصوصا اینکه ازدواج کرده باشم اصلا نمیتونم بمونم

منم خیلی کلنجار رفتم و حتی رفتم مشاوره بهم گفت ی فرصت بده اگه جذب تو شد ک امیدوارباش اگه نه اقدام ب جدایی کن 

دختر عاقلی ب نظر میای مطمینم از پسش بر میاری و میتونی دوباره شروع کنی

خیلی باخودم دودوتا چهارتا کردم ک ببینمچی درسته چی غلط ولی خب از این بابت فک کنم همه زنا در مواجهه با خیانت ضعیف میشن حتی قوی ترین ها ولی خب انگار قانون زندگی ایران همینه.. تا زمانی ک زنا به همجنسشون خیانت نکنن هیچ مردی از زنش رو برنمی گردونه

من خیانتو تحمل نمی کنم به هیچ وجه حالا شاید شما نظر دیگه داشته باشی 

برای منم خیلی سخته تحملش شب و روزم بهم ریخته ولی خب تلاشمو برلی، حفظ زندگیم می کنم ک خدای نکرده اگه بازم نشد شرمنده دلم نباشم