سلام نمیدونم از کجا شروع کنم... من با ی اقایی حدود 9ماه پیش اشناشدیم و خیلی سریع ب تفاهم رسیدیم و بعد 5ماه اشنایی عقد کردیمو الان ی ماهه اومدم خونه خودم ک یهو متوجه رفتارای مشکوکش شدم و فهمیدم با ی خانمی قبل از من 7سال دوست بوده مجازی... اون خانم متاهله و برای ی شهرستان دیگس و کل این هفتسالو مجازی در ارتباط بودن اولش انکار کرد ولی بعدش گفت ک میزارمش کنار بهم فرصت بده اما هربار بازم میدیدم یواشکی در ارتباطن مجبور شدم ب خانوادش بگم و جلو اونا قول داد ک میزاره کنار.. الان مشکلی ک هست اینه ک من دیگه بدبین شدم همش میگم نکنه شماره هاشونو عوض کنن یا ی گوشی دیگه بگیره.. کلا اعتمادم ازبین رفته کسی تجربه مشابه داره بهم راهکاربده... چون ازدواجمون سنتی بوده انتظار عشق آتشین ندارم ولی خب این ارتباطش رو توهین ب خودم می دونم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
فعلا نیست ولی بهش شک دارم باهام سرده جوابمو نمیده به خوبی انگار از من بدش میاد دارم روانی میشم مگه من چند سالمه که این همه بدبختی باید تحمل کنم هااا لطفا برام دعا کنید خوشبخت بشم
عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا ایات الکرسی بخون اگه خوندی بهم بگو🥰