2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست
الهی... چیکارکردی؟؟ چ برخوردی داشتی؟؟ 

دوسال با یکی بود منم اون موقع فهمیدم فقط ۱۳ سالم لود وعقد بودم هیچی اصلا نمیدونستم چیکار کنم به هیچ کس هم نگفتم

عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا ایات الکرسی بخون اگه خوندی بهم بگو🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان چی؟؟ الان خبری از اون اتفاقات نیس؟؟؟ 

فعلا نیست ولی بهش شک دارم باهام سرده جوابمو نمیده به خوبی انگار از من بدش میاد دارم روانی میشم مگه من چند سالمه که این همه بدبختی باید تحمل کنم هااا لطفا برام دعا کنید خوشبخت بشم

عزیزم الان که داری امضا مو می خونی برا خوشبختیم یه صلوات یا ایات الکرسی بخون اگه خوندی بهم بگو🥰
فعلا نیست ولی بهش شک دارم باهام سرده جوابمو نمیده به خوبی انگار از من بدش میاد دارم روانی میشم مگه م ...

ان شا الله عزیزم... درحق هم دعا کنیم شاید خدا دعاهامونو مستجاب کنه

ان شا الله عزیزم... درحق هم دعا کنیم شاید خدا دعاهامونو مستجاب کنه

چشم گلم خدا به دلت آرامش بده

بیماره  روانی  دوقطبی شکاک کاش ازدواج نکرده بودم خودم افسرده شدم

ای باباچی بگم همسزم با من خوب رفتار می کنه ولی خب این مپضوع برای منی ک ی ماهه اومدم توخونه خودم واقعا شوک بزرگی بود

خیلی باخودم دودوتا چهارتا کردم ک ببینمچی درسته چی غلط ولی خب از این بابت فک کنم همه زنا در مواجهه با ...

احسنت. لذت بردم از همصحبتی با شما. چند سالتون و چ تحصبلاتی دارید

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من که کلا درحال دعوا و سر سنگینی بودم  و بهش خیلی جدی گفتم انتخاب کن یا من یا اون

منم بهش گفتم یا من یا اون ک جلو خانوادش قول داد برای همیشه اونو کناربزاره ولی خب من اعتمادمو از بین رفته و همش شک دارم بهش

منم بهش گفتم یا من یا اون ک جلو خانوادش قول داد برای همیشه اونو کناربزاره ولی خب من اعتمادمو از بین ...

منم بخدا عین شما تا درحال مکالمه میشه فکر میکنم با اونه 

یا سرش تو گوشیه فک میکنم به اون پی میده خیلی حس بدیه درکت میکنم

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )