2821
2789
عنوان

کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 31 پست

دیوونه ای دلت سوخته ؟؟ کسی ک دست بزن داره ربطی ب هیچی نداره ایشون دست بزن داره بازم میزنه اینکه پشیمون شده چیزی تغییر نمیده من شده همسرم خیلییییی عصبانی شده دستشم برام‌بالا برده ولی نزده به هیچ عنوان محلش نده باهاش قهر باش بترسونش تا شاید دفعه آخرش بود 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

کسی که تو نامزدی دست رو ادم بلند کنه اصلا نرمال نیست ببین بعد ازدواج و وقتی رفتید زیر یه سقف چیکار میکنه...چرا خودتو مقصرمیدونی؟😒لابد باید ازش تشکرم میکردی بیشتر فکر کن راجبش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کسی که تو نامزدی دست رو ادم بلند کنه اصلا نرمال نیست ببین بعد ازدواج و وقتی رفتید زیر یه سقف چیکار م ...

بخدا مغزم نمیکشه دلم واسش میسوزه یه جوری رفت تو خودش که انگار عزیزش مرده

بزارش تا بفهمه اشتباه کرده ،توضیح دادی چرا نرفتی بدرقه ؟چرا حرف نزدین چراگذاشتی به اینجا برسه  ؟از الان محدوده تو مشخص کن نه اینکه هر وقت اون گفت هرجا گفت تو گوش بفرمان باشی

کارت بچه گانه بوده چطوره برای اونجا رفتن مریض بودی برای تفریح حالت خوب بود

اگه همراه مادرش رفته بودی همشون ب ی دید بهتر میدیدنت اما الان منتظر باش ی جایی ک ب رات مهمه کنارخانوادت باشه نیاد و مثل خودت رفتار کنه 

ولی نباید کتک میزد حالا شده جفتتون اشتباه کردید تمومش کنید این بچه بازیا رو

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
کارت بچه گانه بوده چطوره برای اونجا رفتن مریض بودی برای تفریح حالت خوب بود اگه همراه مادرش رفته بود ...

اینم خودش گفت بهم ولی واقعا انتظار نداشتم که منو بزنه

بخدا مغزم نمیکشه دلم واسش میسوزه یه جوری رفت تو خودش که انگار عزیزش مرده

دلت نسوزه اول خودت مهمی گلم بعد بقیه. شاید اصلا دلت نخواسته بری فرودگاه هیچ توجیحی برای کارش نیست

دیوونه ای دلت سوخته ؟؟ کسی ک دست بزن داره ربطی ب هیچی نداره ایشون دست بزن داره بازم میزنه اینکه پشیم ...

نمیدونم چیکار کنم اصلا دیشبم اومد خونمون به بهونه اینکه از دلم دراره منم به مامان بابام چیزی نگفتم که روشون توی روی هم باز نشه

ولی قللم اتیش گرفت دیدمش یه جوری کز کرده بود

دلت نسوزه اول خودت مهمی گلم بعد بقیه. شاید اصلا دلت نخواسته بری فرودگاه هیچ توجیحی برای کارش نیست

من اصلا نمیخوام فکر کنه با خوانوادش مشکلی دارم ولی واقعا نمیتونستم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز