2777
2789
عنوان

آب آوردن شكم جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 1609 بازدید | 26 پست
انشالله مشكل شماهم حل ميشه 

ان شاءالله عزیزدلم🤲

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اب دورجنین چنده؟ 

من یادمه بارداری دومم آب دورجنین تا ۲۸رفت بالا ....ک دکترم میگفت امیدوارم فقط وارد ریه های بچه نشه .

اون هفته ۳۰تا۳۸رو من با استرس وحشتناک گذروندم ک خدادوشکر سالم ب دنیا اومد 

سلام تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭نی نی شما با وجود اب تو حفره شکمی سالم بود؟من الان ۷ ماهمه گفتن جنین ...

عزیز تاپیک مال سه سال پیشه گویا سونو اشتباه کرده بوده

شماهم دوباره سونو بدید ان شاءالله اشتباه شده

عزیزم😔دکتر چی گفت پس

گفت اب تو حفره شکمیه😭هنوز به بخشای دیگه سرایت نکرده ولی باز خطرناکه😭دو هفته دیگه باز باید برم سونو😭تموم وجود و روحم از غصه دره میترکه😭اخه من سیسمونی نینیمو چیدم😭😭😭😭

سلام تو رو خدا بهم جواب بدین😭😭نی نی شما با وجود اب تو حفره شکمی سالم بود؟من الان ۷ ماهمه گفتن جنین ...

سلام عزیزم سونو اشتباه کرده بود انشالله برا شماهم حل میشه امیدت به خدا باشه

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟

سلام عزیزم شما چکار کردید برا جنین،منم الان هفته ی ۱۸ هستم گفتن دورشکم وگردنش وریه هاش آب آورده و باید هرچه زودتر سقط کنی وای نمی‌دونم چکارکنم دیونه شدم هرکی یه چیزی میگه