aasalbanoo مدیر عضویت: 1398/07/26 تعداد پست: 168 عنوان درمان تنبلی تخمدان با پیاده روی | مشاهده متن کامل بحث + 23416 بازدید | 85 پست کیا با پیاده روی تنبلی تخمدانشونو درمان کردن؟چه مدت و روزی چند ساعت؟ 1401/03/20 | 10:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 عزیزم آنلاینین عکسشو بفرستم براتون؟ اره بفرست الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گلفرنگ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 5883 اره بفرست ممنون عزیزدلم❤️ آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
گلفرنگ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 5883 اره بفرست امیدوارم دیده باشینش❤️ آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 یا خدااا پناه بر خدا نمیدونستم میتونه اینقدر وحشتناک باشه ای بابا☹️ ببین عزیزم استرس و مشکلات عصبی اگ داری حتما ازبین ببر چون اولین ضربش ب رحم هست و سم هست برای تخمدانها اجازه نمیده ک تخمکها عملکرد طبیعیشونو انجام بدن الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 امیدوارم دیده باشینش❤️ ن عزیزم ندیدم الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گلفرنگ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 5883 ببین عزیزم استرس و مشکلات عصبی اگ داری حتما ازبین ببر چون اولین ضربش ب رحم هست و سم هست برای تخمدانه ... آره عزیزم مشکل استرس دارم آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 آره عزیزم مشکل استرس دارم یکم رو خودت کار کن مشکلاتتو حدالمقدور کم کن فشار روانی از رو بدنت برداشته شه ورزش یوگا برای ذهن و ارامش انجام بده خیلی کمک میکنه الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 آره عزیزم مشکل استرس دارم عزیزم میخوای تو تایپیک خودت بذار بیام ببینم پاک کن بعد الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
گلفرنگ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 5883 یکم رو خودت کار کن مشکلاتتو حدالمقدور کم کن فشار روانی از رو بدنت برداشته شه ورزش یوگا ... ممنون از توضیحاتتون عزیزدلم خیلی کمک کننده بودن خیلی لطف کردین❤️❤️❤️❤️عکس رو باز فرستادم از ترس اینکه نمونه تو سایت پاک کردم آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
گلفرنگ عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 5883 عزیزم میخوای تو تایپیک خودت بذار بیام ببینم پاک کن بعد اره عزیزم الان میام آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26686 ممنون از توضیحاتتون عزیزدلم خیلی کمک کننده بودن خیلی لطف کردین ❤️❤️❤️❤️ عکس رو باز فرستادم از ترس ... والا اصلا مجال ندادی فورا پاک کردی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
aida_azami عضویت: 1400/06/08 تعداد پست: 532 ببین تنبلی تخمدان ک اخرش منجربه داشتن کیست میشه یچیزه دائمیه.من داشتم ودارم.دکترگفت هیچوقت خوب خوب ن ... کی گفته جتما منجر ب کیست میشه، ربطی نداره
آزیتپورکاشیان عضویت: 1400/08/10 تعداد پست: 2407 من چی که لاغرم هستم و یک کم شکم دارم کلی پیاده روی میکنم ولی دوماهه پریود نشدم قرص متفورمین میخورم و رازیانه میخوردم
saharkhanoooooom عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2216 منم کیست ۹ سانتی داشتم دو سال پیش با جراحی درآوردم درآوردم الانم عقدم میخام تا عروسیم بتونم درمان کن ... انشالله.مال منریزن بادارو خوب شدم دخترم معجزه ی زندگیمه.مرسی خداجون