2777
2789
به نظرتون کسی که سنش برا ازدواج‌ دیر باشه اما مجرد تخمک رو‌ فریز کنه خوبه؟

چن سال مثلا

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
بخاطر مشکل تنبلی تخمدانم ازدواج کردم فوری اقدام میکنم برای بارداری 

ببخشید عزیزم به نظر شما کسی که pcos داره قبل از نامزدیش و جلسات نهایی اشنایی باید حتما این مشکلشو بگه به طرف؟

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان نشه شما میزانشو میتونی کامل بیاری پایین از عواقب عوارضش درامان باشی اگ درمان نکنی ک کلا مجبور ...

یا خدااا

پناه بر خدا

نمیدونستم میتونه اینقدر وحشتناک باشه

ای بابا☹️

28ساله

@معشوقهzیبا  

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
ببخشید عزیزم به نظر شما کسی که pcos داره قبل از نامزدیش و جلسات نهایی اشنایی باید حتما این مشکلشو بگ ...

خیلیا با وجود تنبلی باردار شدن و من لزومی ندیدم این موضوع و به نامزدم بگم چون قبلش با دکتر متخصص زنان مشورت کردم و ایشون گفتن با چند ماه دارو براختی باردار میشی و لزومی نداره به نامزدت بگی از کاه کوه بسازن

یا خدااا پناه بر خدا نمیدونستم میتونه اینقدر وحشتناک باشه ای بابا☹️

اره فداتشم انشاالله ک هردختری هست ازاین مشکلات درامان باشه

خیلیا با وجود تنبلی باردار شدن و من لزومی ندیدم این موضوع و به نامزدم بگم چون قبلش با دکتر متخصص زنا ...

ایولا

من اینجا از یک خانمی که از سن 18 مشکل داشتن و دارو میخوردن اما الان دو تا بچه داشتن همینو پرسیدم، ایشونم همینو گفتن

خیلیم عالی🪴

اره فداتشم انشاالله ک هردختری هست ازاین مشکلات درامان باشه

ان شالله❤️

ولی این مشکلات این روزا فراگیر شده متاسفانه 

سلام خوبی گلم ۲۸ سن کی هست  موضوع درمورد تنبلی تخمدانه انگار درسته

من عزیزم

سلام خوبین

الان داشتم تاپیکاتونو میدیدم اونی که راجع به تنبلی تخمدان زدین رو پیدا کنم

به نظرتون‌کسی که pcos هست و مجرده و شاید تا چند سال دیگه هم ازدواج نکنه،لازمه تخمک رو فریز کنه؟

من عزیزم سلام خوبین الان داشتم تاپیکاتونو میدیدم اونی که راجع به تنبلی تخمدان زدین رو پیدا کنم به ...

اره ازمایش خون روز سوم پریودی تاحالا دادی یانه ببر پیش متخصص ذخایر تخمدانت ببینن درچه وضعیه اگ ذخایرت کم باشه حتما فریز کن اگ تنبلی داری فقط حتما درمان کن 

درمات کنی مشکلت حل میشه 

وضعیت تیروییدت رو چک کن چون تاثیر میذاره کنترلش کنی بادارو

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اره ازمایش خون روز سوم پریودی تاحالا دادی یانه ببر پیش متخصص ذخایر تخمدانت ببینن درچه وضعیه اگ ذخایر ...

عزیزم آنلاینین عکسشو بفرستم براتون؟

من عزیزم سلام خوبین الان داشتم تاپیکاتونو میدیدم اونی که راجع به تنبلی تخمدان زدین رو پیدا کنم به ...

سعی کن ازدواج کنی و اقدام کنی برای بارداری تا سن ۳۲ الی ۳۴ حتما اقدام کنی برای بارداری دوتاشو پشت سرهم بیاری

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲