فقط پیاده روی آروم روزی نیم ساعت تا نهایت ۶۰ دقیقه
درکنارش رژیم غذایی سالم
درکنارش یوگا حرکات دراز نشست حرکات کششی حتماااا قبل ورزش بدنتونو گرم کنین چون ممکنه نتیجه عکس بده
پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب، به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چند روزیه دارم میرم پیاده روی پریودم عقب افتاده بود لکه بینی داشتم روز دوم پیاده روی باز شدم بنظرتون ...
بله اصلا شک نکنین خیلی تاثیر عالی داره ادامش بده فقط بشرطی ک تمرکزت رو پیاده رویت باشه مثلا از بازار میای خونه حواست هزار جاس بدرد نمیخوره
پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب، به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
حتما لاغر کن چاقی خیلی تاثیر داره پیاده روی تند نه اروم جوری که عرق کنی فقط دوران پریودی پیاده رویت ...
عزیزم خداروشکر اصلا اهل قند و شکر فست فود و تنقلات نیستم همیشه سعیکردم تغذیه سالم داشته باشم تنبلی تخمدان من از بی تحرکیه.این اواخرم دستم شکسته بود دوماه خوردم و خوابیدم وزنم رفته بالا😣
حتما لاغر کن لاغری نعمته امااااا هرماه درحد ۳ الی ۴ کیلو وگرنه کارای عجیب غریبی ک وزن خیلی زیادی کم کنی پدر بدنتو درمیاری اصلا اینکارو نکن
صبحونه نهار شامت سرجاش باشه منتهی رژیمتو اصلاح کن دراز نشست هم توشکم و کمر و تقویت رحمت عالیه