سلام دوستان من چند ماه رژیم دختر دار شدن گرفتم ماه دیگه ماه اقداممه خیلی میترسم نتیجه نده با دکترم صحبت کردم گفت استرس برای رژیم دخترزایی خوبه واژن رو اسیدی میکنه کسی هست از رژیم نتیجه گرفته باشه؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
یه ازمایش بده ببین منیزیم و کلسیمت بالاتر از پتاسیم و سدیمته؟ شوهرتم یه از اسپرم بده تعداد کروموزوم ایکس و ایگرگش مشخص بشه اگه ایکس بالاتر باشه امکان دختر دار شدنت زیاده البته من میگم همه چی دست خداست
عرق رازیانه م موثره ؟بعد اینکه ب چ اندازه در روز بخورم؟
شب تا شب یه استکان بخور البته اگه پرولاکتینت بالا نیس،چون پرولاکتین بالا باعث سقط میشه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
منم دلم دختر میخواد برات یه ایت الکرسی میخونم همونی میخوای بشه لطفا تو هم برای من بخون منم اقدامم نتیجه بده
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
چشم حتما برات میخونم ان شاالله هر دو ب خواستمون برسیم شما اقدام کردین؟
نه هنوز میخوام این ماه اقدام کنم
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی