سلام دوستان من چند ماه رژیم دختر دار شدن گرفتم ماه دیگه ماه اقداممه خیلی میترسم نتیجه نده با دکترم صحبت کردم گفت استرس برای رژیم دخترزایی خوبه واژن رو اسیدی میکنه کسی هست از رژیم نتیجه گرفته باشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم اگ اطلاعات دیگه ایی هم دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین🙏
اقدام بعد پریود قبل تخمک گزاری هم برا دختر شدنه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
من عرق رازیانه میخوردم و عرق کاسنی هم برای پاکسازی کبد دیگه نمیخورم و سردیجات دارم میخورم و قرص کلسیم هم چند روز یه بار میخورم
البته من رژیمم سفت و سخت نیست
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
من ک رژیم داشتم از دکتر گرفتم چند ماه همش کسل بودم سرگیجه داشتم حالا یه وقتایی هم مهمونی جایی رژیممو ...
امیدت بخدا باشه مهم سالم بودن بچه است در اولویت اول بعد جنسیت . فک کتم در کنار رژیم روز اقدام و تعدادشم خیلی مهمه و اسپرم مرد
میشه بگی رژیمت چجوری بود؟
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی
من دکتر بهم گفت برا دختر دار شدن یک شب در میان کلسیم شبهایی ک کلسیم نباید بخورم بجاش ویتامین Bکمپلکس ،ویتامین E,ویتامین سی باید بخورم چند ماه کارم همینه
کلسیم و غذاهای سرد،،،تعیین روز تخمکگزاری،اقدامات ماه آخرم نشستن تو محلول آب وسرکه ،...
دکتر گفت چند روز قبل از تخمک گزاری باشه؟ تعداد رابطه هم دکترت چیزی گفت؟