sevda_jan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 31 عنوان عفونت 136 بازدید | 7 پست بچه ها یه سوال داشتموقتی فقط بیرون از واژن عفونت پنیری میبینیم استفاده از پماد واژینال تاثیری روی درمانش داره؟؟؟کسی بوده که فقط روی لبه ها عفونت ببینه؟ 1401/03/19 | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانه_بهشتی_دخترم عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 483 یعنی چی رو لبه ها؟خب رحمت عفونت داره میاد بیرون که متوجه میشی بله پماد مشکل حل میکنه خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
sevda_jan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 31 یعنی چی رو لبه ها؟خب رحمت عفونت داره میاد بیرون که متوجه میشی بله پماد مشکل حل میکنه واقعا؟ اخه توی ترشحاتم هیچی نمیبینم ولی روی دیواره های بدنم همش عفونت میبینم من فکر میکردم قارچ پوستی باشه
شکوفه۲۵ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 2200 اگه خارش نداری داخلی هس عفونتت اگه خارش داری خارجی و از دوتا پماد موضعی باید استفاده کنی
ریحانه_بهشتی_دخترم عضویت: 1401/03/04 تعداد پست: 483 واقعا؟ اخه توی ترشحاتم هیچی نمیبینم ولی روی دیواره های بدنم همش عفونت میبینم من فکر میکردم قارچ پوست ... منم با دستمال خشک میکنم عفونت میبینم ربطی به این موضوع نداره خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃
sevda_jan مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 31 اگه خارش نداری داخلی هس عفونتت اگه خارش داری خارجی و از دوتا پماد موضعی باید استفاده کنی خارشم کمه موضعی هم یه مدت استفاده کردم هیچی به هیچی کمتر میشه اما قطع نمیشه واسه همین شک کردم که شاید داخلی باشه
00000helma00000 عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 2096 شاید ترشحه،منم همیشه لبه ها سفیدی میبینم پاک میکنم ولی بنظرم ترشحه
eelham عضویت: 1393/12/11 تعداد پست: 4448 ممکنهحتی میتونه بعلت خشکی پوست باشه یا حساسیت و .... هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....