2777
2789

بچه ها اگه برای شفای بیمار ختمی دعایی نذری بلدید دریغ نکنید ازمن توروخدا برای دخترم میخام بچه ها توروخدا کمک کنید تا الان چله حدیث کسا یاسین عاشورا برداشتم اما ...

سوره حمد برای شفای مریضه 

براشون یه حمد میخونم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه نماز امام زمانه از تاپیک زیر پیدا کن و بخون. بهتره حاجتت رو به زبون نیاری و فقط برای ظهور دعا کنی تا امام زمان حاجتت رو از خدا بگیرن. ولی اگه دلت طاقت نیاورد اشکال ندارهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7495365/راهکارهای-براورده-شدن-حاجات-و

سلام عزیز دلم من مطمئنم به یاری خدا و به کمک ائمه حال دختر گلت خیلیییی زود خوب میشه

فقط امیدوار باش خداچی گفته؟گفته لا تقنطو من رحمت الله از رحمت خدا ناامید نشید

گفته ادعونی فاستجب لکم مرا بخوانید تا اجابت کنم

گفته ان مع العسر یسری بعد هرسختی اسونیه 

شکککک نکن

فقط دعاکن بدون ک خدا هیچوقت تنهات نمیزاره خیلی باهاش صحبت کن با حس خوب و اینکه احساستو خوب کن هرلحظه دخترتو وقتی ک خوب شده عو هیچ مشکلی نداره تصور کن گویی ک مریض نیست اصلا و خوبه خوبه و دوتایی باهم نشستینو خوشو بش میکنین 😍💫من منتظرم همین روزا که دخترت خوب میشه خبر حال عالیشو به منم بدی باشه؟