delvin۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 9486 عنوان سریال خوشگل 132 بازدید | 16 پست دوستان میخوام فلش ببرم سریال بزنم روش چی پیشنهاد میدین 1401/03/19 | 18:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blackgirlll عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 1194 ایرانی؟ بهشتی که شما خوباش باشین! #جهنمشو میپرستم...! من تو قبر:لنتی! هندزفریمو جا گذاشتم♬:))
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 ایرانی ، خارجی ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
maryam_joni عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 یه سریاللل ترکییی مثل فضلیت خانوم یا غنچه های زخمی مثل این بهم معرفییی کنید با اجازه اسی ☹☹ سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 یه سریاللل ترکییی مثل فضلیت خانوم یا غنچه های زخمی مثل این بهم معرفییی کنید با اجازه اسی ☹☹ من بعد غنچه های زخمی دیگه از سریال ترکی متنفر شدم انقدر غم انگیز بود ولی خب سریال تو درم را بزن و گودال و سیب ممنوعه تعریفشو شنیدم ولی ندیدم متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 هر چی ایرانی یاغی ، زخم کاری ، شهرزاد ، جیران قشنگه خارجی فیلم بیشتر میتونم معرفی کنم تا سریال متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
blackgirlll عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 1194 فرق نداره ملکه گدایان زخم کاری خسوف خاتون جیران بهشتی که شما خوباش باشین! #جهنمشو میپرستم...! من تو قبر:لنتی! هندزفریمو جا گذاشتم♬:))
maryam_joni عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 من بعد غنچه های زخمی دیگه از سریال ترکی متنفر شدم انقدر غم انگیز بود ولی خب سریال تو درم را ب ... قشنگ بوددد کههه☹سیب ممنوعه سریالش تموم شده؟ یا ادامه داره هنوز سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3447 قشنگ بوددد کههه☹ سیب ممنوعه سریالش تموم شده؟ یا ادامه داره هنوز اخه نباید اون دختره میمرد اشکم دراومد 💔سیب ممنوعه هنوز ادامه داره 😂🤦🏻♀️ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
maryam_joni عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 2203 اخه نباید اون دختره میمرد اشکم دراومد 💔 سیب ممنوعه هنوز ادامه داره 😂🤦🏻♀️ 🤣🤣🤣اره اخرش خراب شد 😐😐😐😐اوووو کی تموم میشه اخه دلم میخواد تموم شه قشنگ از اول تا اخر ببینم🤣گودال چی تموم شده؟ سرگروه گروه آبی💙وزن ۶۲ 😍😉 قد۱۷۵ هدف ۵۵ تاپیک وزن گروه آبی💙💙💙💙💙