اره ولی به نظرم چیزی نیست که هیکل بد کنه اگر. ورژش کنی قرم کلی بدن خوشگل میشه. من خودم فکر کنم یکمی دارم گودی ولی هر دفعه باشگاه میرفتم همه میگفتند چه پاهای خوش فرم و کشیده ای داری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
اصلا دوستش ندارم دوس داشتم باسنم گرد باشه ،،، اگر اون قسمت پر بشه خیلی قشنگ میشه 😭💔
ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
یه دقیقه وقت داری پاکش کنی رویه اون سه نقطه زیر عکس بزن گزینه نوشته پاک کردن و ویرایش تو پاک کردن رو بزن من سر دو دقیقه حذف میکنم